Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 39994
Audiència a les persones interessades en el recurs de reposició interposat contra les bases de la convocatòria del procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs, per a la constitució d‘una borsa de treball per cobrir amb caràcter interí la plaça de secretaria

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. núm. 1369/2023)

D'acord amb allò que disposen l'article 118,2 i l'article 45,1,b de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, donem coneixement que s'ha interposat recurs de reposició (registre d'entrada núm. E-RC-198, de 22.01.2024) contra les bases de la convocatòria del procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs, per a la constitució d‘una borsa de treball per cobrir amb caràcter interí la plaça de secretaria, perquè es valorin els serveis prestats a l'administració de justícia.

El text del recurs pot consultar-se en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'ajuntament, www.ajalaro.net, apartat ocupació pública, exp. núm. 1369/2023).

Les persones interessades, en un termini de deu dies, poden formular les al·legacions i presentar els documents i justificacions que estimin procedents.

 

Alaró, (signat electrònicament: 22 de gener de 2024)

El batle Llorenç Perelló Rosselló