Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 35551
Renúncia del president de la Federació Balear de Petanca i la seva substitució pel secretari d’aquesta (període 2020-2024). Modificació de la composició de la junta directiva de la Federació Balear de Petanca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 20.4 del Decret 86/2008, d'1 d'agost, pel qual es despleguen i es regulen els processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears, el 6 de febrer de 2021 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la ratificació del president i la composició de la Junta Directiva de la Federació Balear de Petanca un cop finalitzat el procés electoral corresponent al període 2020-2024.

L'11, el 28 de desembre de 2023 i el 14 de gener de 2024, es comunica a la Direcció General d'Esports la renúncia -amb data 7 de juliol de 2023- del senyor Antonio Server Navarro, per incompatibilitat en el càrrec de president de la federació així com la seva substitució pel secretari, senyor Juan Antonio González del Valle Forteza, prèvia renúncia dels vicepresidents primer i segon, degudament acreditades tal i com consta a l'acta de la junta directiva de 16 d'agost de 2023. A més, s'informa de la modificació de la composició de la junta directiva duta a terme pel senyor González del Valle Forteza.

L'article 27 del Decret 33/2004, de 2 d'abril, regulador de les federacions esportives de les Illes Balears, estableix que el vicepresident substitueix el president en cas d'absència, vacant o malaltia. Si n'hi ha més d'un, la substitució es fa per ordre de nomenament, i en cas d'impossibilitat del vicepresident o dels vicepresidents per ocupar aquest càrrec, els substitueix el membre de la junta de més edat, o bé el que designen els estatuts.

Per tant, el senyor Juan Antonio González del Valle Forteza, secretari de la Federació Balear de Petanca, assumeix les funcions de president des del 17 d'agost de 2023 i fins al 17 d'agost de 2024, sens perjudici de la convocatòria del procés electoral corresponent al període 2024-2028, en tant en quant no li esdevingui cap incompatibilitat en el cas que tengués la intenció de presentar la seva candidatura.

L'Assemblea General de la Federació Balear de Petanca va adoptar a la sessió extraordinària de 7 de març de 2020, entre d'altres acords i per tal de dur a terme el procés electoral corresponent al període 2020-2024, que la Junta Directiva seria nomenada pel president. Aquest acord va esser ratificat mitjançant Resolució del director general d'Esports de 31 de juliol de 2020.

Per tot això, el senyor González del Valle Forteza, en exercici de les seves funcions, modifica la composició de la junta directiva de la Federació Balear de Petanca, que és la següent:

  • Juan Antonio González del Valle Forteza, secretari amb funcions de president
  • Pedro Llull Navarro, vicepresident
  • Ignacio Martí Gallego, secretari
  • Francisca Serra Homar, tresorera
  • Eduardo Fernández Santacruz, vocal
  • José Devigo Ferreiro, vocal
  • Juan Monserrat Ordinas, vocal
  • Guillermo Puigserver Ferrer, vocal
  • Luís González del Valle Muntaner, vocal

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (15 de gener de 2024)

El director general d'Esports Joan Antoni Ramonell Miralles