Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 35545
Resolució del gerent de la Fundació per a l’Esport Balear rectificativa de la Resolució per la qual s’aprova i es publica la llista definitiva dels aspirants amb la puntuació resultant corresponent al procés selectiu de la convocatòria del procés d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits grup C per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l’Esport Balear, s’adjudiquen els llocs d’administrativa, d’encarregat de Serveis tècnics i de tècnic de manteniment i esdeveniments i es crea la borsa preferent de personal laboral temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 16 de gener de 2024, s'ha publicat al BOIB núm. 8, la Resolució del gerent de la Fundació per la qual s'aprova i es publica la llista definitiva dels aspirants amb la puntuació resultant corresponent al procés selectiu de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits grup C per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear, s'adjudiquen els llocs d'administrativa, d'encarregat de Serveis tècnics i de tècnic de manteniment i esdeveniments i es crea la borsa preferent de personal laboral temporal.

2. En la mateixa data, s'ha detectat una errada en la Resolució anterior, que afecta a la identificació dels llocs a adjudicar.

Fonaments de dret

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, disposa que les administracions públiques podran rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, les errades materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot lo anterior, dict la següent

Resolució

1. Rectificar la Resolució, de 10 de gener de 2024, per la qual s'aprova i es publica la llista definitiva dels aspirants amb la puntuació resultant corresponent al procés selectiu de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits grup C per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear, s'adjudiquen els llocs d'administrativa, d'encarregat de Serveis tècnics i de tècnic de manteniment i esdeveniments i es crea la borsa preferent de personal laboral temporal, concretament els apartats 2, 3 i 4 de la part resolutiva i que queden redactats de la manera següent:

1. Adjudicar a Maria Mayol Salva amb DNI ***8999** , la plaça d'Administrativa del Departament Financer amb codi L02360002 amb la categoria d'Administrativa, grup C a l'illa de Mallorca.

2. Adjudicar a Miquel Mas Oliver amb DNI ***8354** , la plaça d'Encarregat de serveis tècnics del departament de Serveis Tècnics amb codi L02360001 amb la categoria de Tècnic/Serveis tècnics, grup C a l'illa de Mallorca.

3. Adjudicar a Francisco de Borja Cerdà Tofé amb DNI ***0808**, la plaça de Coordinador/a de manteniment i d'esdeveniments del departament de Manteniment i esdeveniments amb codi L02360003 amb la categoria de Tècnic/Manteniment i Esdeveniments, grup C a l'illa de Mallorca.

2. Requerir la Fundació per a l'Esport Balear, la senyora Maria Mayol Salvà, el senyor Miquel Mas Oliver i el senyor Francisco de Borja Cerdà Tofé, perquè en el termini de 3 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució rectificativa en el BOIB, formalitzin el contracte de treball.

3. Publicar aquesta resolució rectificativa en el web de la Fundació per a l'Esport Balear i al Butlletí Oficial de les Illes Balears atenent al punt 16.1 d'aquesta convocatòria.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el president de la Fundació per a l'Esport Balear en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb l'article 58.4 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, sens perjudici d'interposar-ne qualsevol altre que es consideri pertinent en defensa dels seus interessos.

 

En la data de la signatura electrònica (16 de gener de 2024)

El gerent Eladi Huertas Pons