Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 35273
Extracte de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es convoquen ajuts destinats a federacions esportives i delegacions territorials de les federacions esportives espanyoles, per fomentar la participació social en el marc dels actes del Dia de les Illes Balears de l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Identificador BDNS: 739700

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b) i 20.8.a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria d'ajuts destinats a federacions esportives i delegacions territorials de les federacions esportives espanyoles, per fomentar la participació social en el marc dels actes del Dia de les Illes Balears de l'any 2024.

El text complet es pot consultar a la Base de dades nacional de subvencions (http://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/ge/ca/index).

Primer Entitats beneficiàries

Poden ser beneficiàries d'aquestes subvencions les federacions esportives de les Illes Balears legalment constituïdes i inscrites en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears i les delegacions territorials de les federacions esportives espanyoles també anotades en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears.

Queden excloses d'aquesta convocatòria les entitats que rebin algun tipus d'ajut o patrocini d'empreses de cases d'apostes o de sales de joc, independentment de si aquest ajut s'utilitza o no per cobrir les despeses de l'esdeveniment que sigui objecte de subvenció.

Segon Objecte

La convocatòria té per objecte fomentar la participació social en la celebració del Dia de les Illes Balears 2024 mitjançant l'organització d'esdeveniments esportius a l'illa de Mallorca els dies 29 de febrer i 1, 2 i 3 de març de 2024, en els quals es duran a terme els actes de la diada.

Els esdeveniments, per poder ser subvencionats, han de complir les condicions següents:

a) Han de tenir lloc en l'àmbit geogràfic de l'illa de Mallorca.

b) S'han de dur a terme entre el 29 de febrer i el 3 de març de 2024, ambdós inclosos.

Tercer Bases reguladores

La convocatòria es du a terme a l'empara de l'Ordre de la consellera de Presidència de 24 d'agost de 2018 per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions de la Conselleria de Presidència.

Quart Quantia

L'import màxim que es destina a la convocatòria és de 29.000,00 € (vint-i-nou mil euros), amb càrrec a la partida pressupostària 11701 131B02 48000 00 dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2024.

La determinació de l'import de la subvenció s'estableix en l'apartat 11 de la convocatòria, d'acord amb els criteris prevists en l'apartat 13.

 

Cinquè Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds acaba el dia 2 de febrer de 2024.

Els models de formularis per presentar la sol·licitud estan disponibles a la pàgina web de la Direcció General de Relacions Institucionals i de Relacions amb el Parlament de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques (http://dgri.caib.es) i a la seu electrònica d'aquesta Administració.

 

(Signat electrónicament: 18 gener de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens