Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 34981
Rectificació d’errors de Resolució del conseller d’Educació i Universitats de 10 de gener de 2024 de delegació de la signatura de determinats documents comptables i administratius

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 18 de gener de 2024 s'ha publicat al BOIB núm. 9 l'anunci de la Resolució del conseller d'Educació i Universitats de 10 de gener de 2024 de delegació de la signatura de determinats documents comptables i administratius.

Atès que s'ha detectat una errada en la redacció de la delegació de la signatura dels actes administratius i dels documents comptables i administratius d'autorització i de disposició de despeses, de reconeixement d'obligacions i de proposta de pagaments relatius a la gestió del personal docent dels centres educatius privats concertats de les Illes Balears, així com de tots els documents justificatius corresponents, que ha de correspondre a la Direcció General  de Personal Docent i Centres Concertats,  i atès que, d'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques, les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes, dict la següent

Resolució

1.Rectificar l'errada detectada a la Resolució del conseller d'Educació i Universitats de 10 de gener de 2024, de manera que

On diu:

«2. Delegar en el director general de Personal Docent i Centres Concertats la signatura dels actes administratius i dels documents comptables i administratius d'autorització i de disposició de despeses, de reconeixement d'obligacions i de proposta de pagaments relatius a la gestió del personal docent dels centres educatius públics de les Illes Balears, així com de tots els documents justificatius corresponents.

3. Delegar en la directora general de Planificació i Gestió Educatives la signatura dels actes administratius i dels documents comptables i administratius d'autorització i de disposició de despeses, de reconeixement d'obligacions i de proposta de pagaments relatius a la gestió del personal docent dels centres educatius privats concertats de les Illes Balears, així com de tots els documents justificatius corresponents. A més, es delega la devolució d'ingressos indeguts en el seu àmbit competencial.»

Ha de dir:

«2. Delegar en el director general de Personal Docent i Centres Concertats la signatura dels actes administratius i dels documents comptables i administratius d'autorització i de disposició de despeses, de reconeixement d'obligacions i de proposta de pagaments relatius a la gestió del personal docent dels centres educatius públics i privats concertats de les Illes Balears, així com de tots els documents justificatius corresponents. 

3. Delegar en la directora general de Planificació i Gestió Educatives la devolució d'ingressos indeguts en el seu àmbit competencial.»

 

Palma, a data de la signatura electrònica (19 de gener de 2024)

El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany