Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 34796
Informació pública del projecte de nova línia soterrada de mitja tensió, entre el CT núm. 30.863 “Pozo Can Fita-2” i CT núm. 31.706 “Ses Eres”, T. M. de Sant Josep de sa Talaia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Expedient electrònic 12657/2020).

Vist el projecte tramitat per l'entitat Edistribución Redes Digitales S.L.U., amb l'objectiu de sol·licitar llicència municipal d'obres per a nova línia soterrada de mitja tensió, entre el CT núm. 30.863 “Pozo Can Fita-2” i CT núm. 31.706 “Ses Eres”, T. M. de Sant Josep de sa Talaia.

D'acord amb l'establert a l'art. 33 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre d'avaluació ambiental, l'òrgan substantiu sotmetrà el projecte i l'estudi d'impacte ambiental a informació pública i consultes a les Administracions Públiques afectades i persones interessades.

D'acord amb l'establert a l'art. 36.1 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre d'avaluació ambiental, l'òrgan substantiu sotmetrà a informació pública el projecte i l'estudi d'impacte ambiental durant un termini no inferior a 45 dies hàbils, previ anunci en el BOE o diari oficial que correspongui.

D'acord amb l'art. 21.3 del Decret legislatiu 1/2020, de 28 d'agost, pel que s'aprova el text refós de la Llei d'avaluació ambiental de les Illes Balears, la informació pública s'efectuarà mitjançant anunci en el Butlletí oficial de les Illes Balears. L'òrgan substantiu donarà publicitat de dit anunci a la seva pàgina web i en algun dels diaris de major difusió en llengua catalana i en llengua castellana de la illa o les illes afectades, si les hi ha, i adoptarà les mesures necessàries per a garantir la màxima difusió entre el públic, sobre tot en els projectes de major transcendència. Així mateix, es publicaran anuncis en el tauler d'edictes i, en el seu cas, en la pàgina web dels ajuntaments afectats.

D'acord amb l'establert a l'art. 37.1 de la Llei 21/2013, de 9 de desembre d'avaluació ambiental, simultàniament al tràmit d'informació pública, l'òrgan substantiu consultarà a les Administracions Públiques afectades i a les persones interessades sobres els possibles efectes significatius del projecte.

El que es publica per a general coneixement, fent-se saber que l'expedient podrà ser examinat  i es poden presentar les al·legacions i suggeriments que s'estimin pertinents, en el termini de 45 dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears. L'expedient serà accessible des del següent localitzador: https://santjosep.sedelectronica.es/board

 

Sant Josep de sa Talaia, (signat electrònicament: 15 de gener de 2024)

L'alcalde Vicente Roig Tur