Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ BALEAR D'INNOVACIÓ I TECNOLOGIA (FUNDACIÓ BIT)

Núm. 30777
Resolució del Gerent de la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia de correcció d'errades de les bases específiques que regiran el procés selectiu per contractar un/a Tècnic/a en Emprenedoria per a l'Àrea de projectes R+D+i i comunicació de la Fundació Bit, referència EMPREN01-23 (BOIB núm. 158, de 21 de novembre de 2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB número 158, de 21 de novembre de 2023, es va publicar la Resolució del Vicepresident del Patronat de la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia de les bases específiques que regirien el procés selectiu per contractar un/a Tècnic/a en Emprenedoria per a l'Àrea de projectes R+D+i i comunicació de la Fundació Bit, referència EMPREN01-23.

2. S'ha detectat, un error en la clàusula segona de les bases específiques i es corregeixen en els termes d'establerts a l'annex d‘aquesta resolució.

Fonaments de drets

1. L'article 53.2 del Conveni Col·lectiu per al personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar, en els termes que estableix l'annex d'aquesta resolució, les errades advertides en les bases específiques que regiran el procés selectiu per contractar un/a Tècnic/a en Emprenedoria per a l'Àrea de projectes R+D+i i comunicació de la Fundació Bit, referència EMPREN01-23 (BOIB núm. 158, de 21 de novembre de 2023)

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la pàgina web https://www.fundaciobit.org/

Interposició de recursos

L'ordre jurisdiccional social és el competent per resoldre les controvèrsies derivades d'aquestes bases, d'acord amb la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social, sense que s' hi pugui interposar cap recurs en via administrativa ni cap reclamació prèvia a la via judicial social, sense perjudici que s'hi pugui presentar una reclamació davant l'òrgan que dicta aquestes bases.

 

Palma, a la data de la signatura (17 de gener de 2024)

El gerent Sebastián González Cardalliaguet

 

 

ANNEX Correcció d'errades

Es modifica la clàusula segona de les bases especifiques en el sentit següent:

On hi diu:

Segona.- S'ofereix un contracte de durada determinada per cobrir temporalment un lloc de feina durant el procés de selecció o promoció, per a la cobertura definitiva , grup de classificació B/C, remuneració bruta anual de 25.912,61.-€ pel grup de classificació C o de 28.670,61.-€ pel grup de classificació B, distribuït en dotze pagues, per a una jornada completa, amb el següent horari general de dilluns a divendres de 08:00h a 15:30h i amb un règim flexible d'entrada i sortida. També amb condicions laborals que afavoreixen la conciliació de la vida laboral i familiar, dies d'assumptes propis i la possibilitat d'adherir-se al Pla de Teletreball de l'entitat.

La feina és la gestió de projectes i iniciatives d'emprenedoria suport a la innovació de l'ecosistema de ciència, tecnologia i innovació de les Illes Balears per prestar serveis al Centre empresarial de Son Espanyol de Palma. Disponibilitat per viatjar. Incorporació immediata.

Hi ha de dir:

Segona.- S'ofereix un contracte de durada determinada per cobrir temporalment un lloc de feina per a substituir treballadors amb dret a reserva de lloc de treball, grup de classificació B/C, remuneració bruta anual de 25.912,61.-€ pel grup de classificació C o de 28.670,61.-€ pel grup de classificació B, distribuït en dotze pagues, per a una jornada completa, amb el següent horari general de dilluns a divendres de 08:00h a 15:30h i amb un règim flexible d'entrada i sortida. També amb condicions laborals que afavoreixen la conciliació de la vida laboral i familiar, dies d'assumptes propis i la possibilitat d'adherir-se al Pla de Teletreball de l'entitat.

La feina és la gestió de projectes i iniciatives d'emprenedoria suport a la innovació de l'ecosistema de ciència, tecnologia i innovació de les Illes Balears per prestar serveis al Centre empresarial de Son Espanyol de Palma. Disponibilitat per viatjar. Incorporació immediata.