Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 29184
Ordre de contractar un (1) titulat universitari grau mitjà, classe infermer/a personal laboral fix per renuncia d’una de les persones aspirants

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució d'aquesta Batlia de dia 16 de gener de 2024, s'ha dictat el següent:

Antecedents

Primer.- Vista la convocatòria del procés d'estabilització pel sistema concurs de mèrits per a la cobertura de tres (3) places de personal laboral categoria titulat universitari grau mitjà, classe infermer/a, nivell II del Conveni col·lectiu, les bases de les quals es varen publicar al BOIB núm. 154 de 26 de novembre de 2022 i l'anunci de la qual es va publicar al BOE núm. 304 de 20 de desembre de 2022.

Segon.- Vist el Decret 2023004171 de dia 5 d'octubre de 2023 en el qual s'estableix que les Srs. Gisela Ramis Janer, Maria Jaume Miralles i Sonia Medialdea Lorenzo han superat el procés selectiu del concurs extraordinari de mèrits.

Tercer.- Vist que en el BOIB núm. 150, de 4 de novembre de 2023 es va publicar l'odre de contractar a les Srs. Gisela Ramis Janer, Maria Jaume Miralles i Sonia Medialdea Lorenzo.

Quart.- Atès que la Sra. Gisela Ramis Janer va presentar en data 06/11/2023, segons les formes previstes en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques la seva renuncia, que va tenir entrada al Registre General de l'Ajuntament de Llucmajor dia 07/11/2023 (RGE. 20.334).

Cinquè.- Atès el que s'estableix a la base 15.3 «...quan hi hagi renúncies d'aspirants seleccionats abans de la formalització del contracte, el tribunal ha d'elevar a l'òrgan convocant una relació complementària dels aspirants que estiguin situats a continuació de les persones proposades, per ordre de puntuació, per al seu possible contractació com a personal laboral fix en substitució de les que renunciïn a les places.»

Sisè.- Vist l'anunci de valoració de les al·legacions presentades i aprovació de la llista definitiva, realitzat pel Tribunal el dia 2 d'octubre de 2023 i publicat el dia 2 d'octubre de 2023. Resulta, de conformitat amb el previst a la base 15.3, que el Sr. Jefferson David Boned Gómez, amb DNI **1873*** és l'aspirant situat a continuació de les persones proposades, per ordre de puntuació.

En conseqüència, RESOLC:

Primer.- Acceptar la renuncia de la Sra. Gisela Ramis Janer de data 07/11/2023 i RGE. Núm. 20.334.

Segon.- Ordenar la contractació del Sr. Jefferson David Boned Gómez, amb DNI **1873***, de conformitat amb el previst a la base 15.3, com a personal laboral fix titulat universitari grau mitjà, classe infermer/a, nivell II del Conveni col·lectiu, derivades de l'Oferta d'Ocupació Pública del Patronat de la Residència de persones majors de Llucmajor.

Tercer.- Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart.- Requerir al Sr. Jefferson David Boned Gómez, per a que signi contracte en el termini màxim de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Cinquè.- Donar trasllat d'aquesta Resolució a l'Ajuntament Ple, així com a la Unitat de Recursos Humans pel seu coneixement i efectes.

Contra aquesta resolució les persones interessades podran interposar un recurs potestatiu de reposició davant aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, de conformitat amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També podran interposar alternativament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu amb seu a Palma, en el termini de dos mesos, de conformitat amb el que estableixen els articles 30, 112.3 i 114.1.c) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i 8, 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En cas d'optar per interposar el recurs de reposició no es podrà interposar un recurs contenciós administratiu fins que s'hagi notificació la resolució expressa del recurs de reposició o hagi transcorregut un mes des de la seva interposició sense haver rebut la notificació, data en què es podrà entendre desestimat per silenci administratiu.

Tot això sense perjudici que hi puguin interposar qualsevol altre recurs que estimin oportú.

 

Llucmajor, 16 de gener de 2024

La batlessa Maria Francisca Lascolas Rosselló