Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 35658
Resolució de la consellera executiva del Departament d’Economia i Serveis Generals núm. 2024/41 data 16 de gener de 2024, relativa a la renúncia i nomenament de la convocatòria de la plaça d’Ordenança, del grup AP, d’administració especial, pel procediment de concurs, del Consell Insular de Menorca i ens dependents

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data de 18 de novembre de 2022, BOIB núm. 149, publicà les convocatòries de les ofertes públiques del Consell Insular de Menorca i ens dependents, entre les quals es troba la plaça d'ordenança Grup AP, vincle jurídic funcionarial, d'administració general, subalterna, per procediment de concurs, del Consell Insular de Menorca i ens dependents.

En data 27 de setembre de 2023, mitjançant Resolució núm. 2023/332 de la consellera executiva del Departament d'Economia i Serveis Generals es nomena a Joana Saura Salord funcionària de carrera en la plaça d'ordenança, grup AP, administració general subalterna, del Consell Insular de Menorca i ens dependents.

En data 30 de juny de 2023 mitjançant Resolució núm. 2023/383 de la consellera executiva del Departament d'Economia i Serveis Generals, s'ha concedit a Joana Saura Salord l'ajornament del termini possessori de la plaça d'ordenança, grup AP, del Consell Insular de Menorca pel procediment de concurs fins que es resolgui la convocatòria d'auxiliar administratiu per concurs oposició del Consell.

En data 20 de desembre de 2023 amb registre d'entrada núm. 46112, la candidata Juana Saura Salord presenta la seva renúncia a la plaça d'ordenança del Consell, atès que se l'ha obtingut plaça al Govern Balear.

D'acord amb el que estableix l'article 61.8 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, per tal d'assegurar la cobertura de les places convocades, per quan es produeixin renúncies expresses dels aspirants seleccionats amb antelació al nomenament o la presa de possessió, el tribunal proposa els següents:

COGNOM, NOM

DNI/NIE

REGISTRE MÈRITS

PUNTS

GARIJO GRAU SONIA CRISTINA

***0213**

GE2023018439

64,85

GIL VALLE JUANA

***9476**

GE2023019000

64,15

CRESPO MELCON ANA DELIA

***8905**

GE2023018546

55,25

Que l'aspirant Sonia Cristina Garijo Grau, ha estat nomenada en la plaça d'ordenança, reservat a persones amb discapacitat per procediment de concurs, mitjançant Resolució 2023/305 de data 20 de setembre de 2023, i que d'acord amb la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques, passarà a la següent aspirant Juana Gil Valle.

Com a titular del Departament d'Economia i Serveis Generals, en exercici de les competències atribuïdes per l'article 33 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, en relació amb el Decret de presidència núm. 227/2023 de 17 de novembre, d'extinció d'un departament i reestructuració de la resta de departaments (BOIB núm. 158 de 21 de novembre de 2023), RESOLC:

PRIMER. Acceptar la renúncia de la senyora Juana Saura Salord a la plaça d'ordenança, Grup AP, d'administració especial, vincle jurídic funcionarial, per procediment de concurs del Consell Insular de Menorca i ens dependents, la qual va ser nomenada funcionària de carrera mitjançant Resolució núm. 332 de data 27 de setembre de 2023 de la consellera executiva del Departament d'Economia i Serveis Generals.

SEGON. Nomenar a Juana Gil Valle com a funcionari de carrera en la plaça d'ordenança, Grup AP, d'administració general subsescala subalterna del Consell Insular de Menorca i ens dependents, d'acord amb la base 9.3 de les bases específiques i l'art. 15 de l'Acord Marc del personal funcionari del Consell.

TERCER. Publicar aquests acords a la pàgina oficial d'oposicions del Consell Insular de Menorca (www.cime.es/oposicions.cime.es) i al tauler d'edictes, i publicar l'acord del nomenament al BOIB. El termini de presa de possessió de la plaça o signatura del contracte laboral s'inicia l'endemà de la publicació en el BOIB i serà de tres dies hàbils segons l'establert a les bases específiques.

QUART. Notificar aquests acords a les persones interessades i comunicar als representants del personal.

La qual cosa us comunic perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que us faig saber que contra l'acord precedent, que no esgota la via administrativa, podeu interposar, en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la data de recepció d'aquesta notificació, recurs d'alçada davant la Comissió de Govern del Consell Insular, sens perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat si no se us n'ha notificat la resolució quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

 

Maó, 19 de gener de 2024

La consellera executiva d'Economia i Serveis Generals Maria Antònia Taltavull Fernández