Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 29379
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual es publica la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el tercer quadrimestre de 2023 i, amb caràcter extraordinari, cinc convenis del segon quadrimestre de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fonaments de dret

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el tercer quadrimestre de 2023 i, amb caràcter extraordinari, cinc convenis del segon quadrimestre del 2023, que figura en l'annex d'aquesta resolució.

 

(Palma, signat electrònicament: 10 de gener de 2024)

El director general del Servei de Salut  Javier Ureña Morales

 

ANNEX

Convenis signats en el segon quadrimestre de 2023

- Conveni per al desenvolupament del programa de pràctiques dels estudiants de la Universitat Camilo José Cela a l'Hospital Comarcal d'Inca, signat el 6 de juny de 2023.

- Conveni per al desenvolupament del programa de pràctiques dels estudiants de Cesur Madrid II a l'Hospital Comarcal d'Inca, signat el 6 de juny de 2023.

- Acord de cooperació entre el SAMU 061 Balears i l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera per a la realització d'activitats docents per part de professionals d'ambdues entitats, signat el 21 de juny de 2023.

- Acord de col·laboració per al desenvolupament del projecte de pràctiques vocacionals per al curs acadèmic 2022-2023 entre l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià i l'entitat SAMU 061 Balears, signat el 5 de juliol de 2023.

- Conveni per el desenvolupament del programa de pràctiques dels estudiants de la facultat de Ciències de la Salut de Manresa, de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya al Hospital Comarcal de Inca, signat el 25 de juliol de 2023.

Convenis signats en el tercer quadrimestre

- Conveni per al desenvolupament del programa de pràctiques dels estudiants d'ILERNA a l'Hospital Comarcal d'Inca, signat el 8 de setembre de 2023.

- Pròrroga del conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Eivissa per a la regulació del trànsit i circulació de vehicles a motor a la zona del recinte de l'Hospital Can Misses, signat el 19 de setembre de 2023.

- Conveni per al desenvolupament del programa de pràctiques dels estudiants del Centre de Formació Professional CCC a l'Hospital Comarcal d'Inca, signat el 25 de setembre de 2023

- Conveni entre el Servei de Salut de las Illes Balears a través de la Gerència del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU 061) i la Associació Balear de Comares (ABC) per al desenvolupament d'activitats formatives i divulgatives, signat el 29 d'octubre de 2023.

- Conveni per a la realització de pràctiques acadèmiques externes curriculars d'estudiants del grau de Farmàcia de la UIB amb el Servei de Salut de les Illes Balears, signat el 9 de novembre de 2023.

- Addenda al Conveni per al desenvolupament del programa de pràctiques dels estudiants d'ILERNA a l'Hospital Comarcal d'Inca, signat el 13 de novembre de 2023.

- Addenda al Conveni per al desenvolupament del programa de pràctiques dels estudiants de la Facultat de Ciències de la Salut de Manresa, de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya a l'Hospital Comarcal d'Inca, signat el 13 de novembre de 2023.

- Pròrroga del Conveni subscrit el 20 de desembre de 2021, entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació d'Ajuda a l'Acompanyant del Malalt a les Illes Balears (ADAA), per allotjar els usuaris del Servei de Salut i els seus acompanyants que han de pernoctar a Barcelona per raons d'assistència sanitària, signat el 19 de novembre de 2023.

- Pròrroga 3a del Conveni subscrit el 9 de març de 2021 entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació d'Ajuda al Malalt Desplaçat de les Illes Balears (ASAMDIB), per allotjar els usuaris del Servei de Salut de Menorca i de les Pitiüses i els seus acompanyants que han de pernoctar fora de la seva àrea de salut per raons d'assistència sanitària, signat el 19 de novembre de 2023.

- Pròrroga i modificació del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Hospital Creu Roja per dur a terme el programa de detecció precoç d'hipoacúsies en la població escolar de la comunitat autònoma de les Illes Balears, 21 de novembre de 2023.

- Pròrroga i modificació del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i ALAS Salut i Sexualitats per establir els mètodes i les condicions a fi de dirigir i coordinar les intervencions d'ALAS configurats com un servei voluntari per als pacients i els seus familiars a totes les gerències del Servei de Salut de les Illes Balears, signat el 21 de novembre de 2023

- Conveni entre l'Hospital de Manacor, Fundación Casa del Corazón i Sociedad Española de Cardiología, per a la realització de pràctiques formatives externes per als alumnes universitaris, signat el 23 de novembre de 2023.

- Modificació i pròrroga del Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i el Bisbat d'Eivissa per a la prestació d'assistència religiosa catòlica a l'Hospital Can Misses, signat el 24 de novembre de 2023.

- Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears, OTSUKA Pharmaceutical, SA, i la Asociación Sport2live per dur a terme el programa «Deporte y Salud» en pacients amb trastorn mental de les àrees assistencials de l'Hospital Can Misses, d'Eivissa, signat el 27 de novembre de 2023.

- Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació d'Esclerosi Múltiple d'Eivissa i Formentera (AEMEIF) per a la prestació de rehabilitació i el trasllat de pacients d'esclerosi múltiple amb mitjans de transport sanitari del Servei de Salut, signat el 28 de novembre de 2023.

- Conveni entre la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca i el Centre de Formació Professional ILERNA Online, SL, per a la realització de pràctiques acadèmiques externes dels alumnes de formació professional, signat el 29 de novembre de 2023.

- Primera addenda de modificació del Conveni entre la Mutualitat General de Funcionaris Civils de l'Estat, l'Institut Social de les Forces Armades, la Mutualitat General Judicial i el Servei de Salut de les Illes Balears per a la prestació en zones rurals de determinats serveis sanitaris als mutualistes i altres beneficiaris adscrits a entitats d'assegurança d'assistència sanitària concertada amb les esmentades mutualitats, signat el 4 de desembre de 2023.

- Pròrroga 3a del Conveni subscrit entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació de Pares de Nins Oncològics de les Illes Balears (ASPANOB), per allotjar els usuaris de Menorca i de les Pitiüses del Servei de Salut de les Illes Balears i els seus acompanyants que han de pernoctar fora de la seva àrea de salut per raons d'assistència sanitària (2024), signat el 5 de desembre de 2023.

- Conveni en matèria de voluntariat entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació Voluntaris de Cures Pal·liatives de les Illes Balears per a l'acompanyament hospitalari dels pacients de les unitats de cures pal·liatives i dels seus familiars, signat l'11 de desembre de 2023.

- Addenda al Conveni per al desenvolupament del programa de pràctiques dels estudiants de la Universitat Camilo José Cela a l'Hospital Comarcal d'Inca, signat l'11 de desembre de 2023.

 

- Conveni per a l'atenció de lesionats en accident de tràfic mitjançant serveis d'emergències sanitàries per als exercicis 2024-2027 en l'àmbit de la sanitat pública entre el Consorci de Compensació d'Assegurances, la Unió Espanyola d'Entitats Asseguradores i Reasseguradores (UNESPA), i el Servei de Salut de les Illes Balears, signat el 12 de desembre de 2023.

- Pròrroga 4a del Conveni subscrit entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Agrupació Empresarial d'Agències de Viatge de Balears (AVIBA), amb relació a l'expedició de passatges per als usuaris del Servei de Salut que requereixin desplaçar-se entre illes o a la Península, signat el 12 de desembre de 2023.

- Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Associació Dislèxia i Família (DISFAM) per disposar de la prestació de diagnòstic de trastorns de l'aprenentatge: dislèxia, discalcúlia i altres trastorns associats assegurant el diagnòstic diferencial d'altres trastorns del neurodesenvolupament, prioritàriament el TDHA, signat el 12 de desembre de 2023.

- Conveni per a la realització de pràctiques acadèmiques externes curriculars d'estudiants del grau de Treball Social amb el Servei de Salut, signat el 28 de desembre 2023.

- Conveni per a la realització de pràctiques acadèmiques externes curriculars d'estudiants del grau de Psicologia de la UIB amb el Servei de Salut de les Illes Balears, signat el 28 de desembre de 2023.

- Conveni per a la realització de pràctiques acadèmiques externes curriculars d'estudiants del màster en Psicologia General Sanitària de la UIB amb el Servei de Salut de les Illes Balears, signat 28 de desembre de 2023.

- Conveni entre el Servei de Salut de les Illes Balears i l'Institut Mallorquí d'Afers Socials sobre l'accés a les dades de caràcter personal i al sistema de prescripció electrònica de tractament farmacològic necessàries per prestar una assistència sociosanitària adequada i tractament ambulatori a les unitats de conductes addictives (UCA), signat el 28 desembre de 2023.

- Conveni entre l'Hospital Comarcal d'Inca i Acadèmia Dental de Mallorca (ADEMA) per a les pràctiques dels estudiants de zelador sanitari, signat el 29 de desembre de 2023.

- Addenda del Conveni entre l'Hospital Comarcal d'Inca i el Centre Oficial de Formació Professional CCC per a les pràctiques dels estudiants, signat el 29 de desembre de 2023.

- Addenda del Conveni entre l'Hospital Comarcal d'Inca i Cesur Madrid II per al desenvolupament del programa de pràctiques dels estudiants, signat el 29 de desembre de 2023.