Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 24101
Acord del Ple de 22 de desembre de 2023 sobre compatibilitat d'activitats públiques i règim de dedicació parcial de membre de la Corporació – Expedient núm. 2356/2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que es preveu en l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local, i en l'article 13 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, a continuació es transcriu l'Acord adoptat pel Ple de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, en sessió extraordinària i urgent, celebrada el dia 22 de desembre de 2023, referent al reconeixement de compatibilitat d'activitats públiques i règim de dedicació parcial sol·licitat pel Sr. Andrés Roig Marí, membre de la Corporació:

PRIMER.- Autoritzar Sr. Andrés Roig Marí la compatibilitat del seu càrrec com a regidor amb dedicació parcial del 75% de la seva jornada a l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja amb les activitats del càrrec de president de la Mancomunitat Intermunicipal de Serveis Públics Insulars, en règim de dedicació parcial del 25% i amb el següent horari de treball en la Mancomunitat: dimecres de 8 a 15h, divendres de 8h a 10h.

SEGON.- Comunicar els acords anteriors a la Mancomunitat Intermunicipal de Serveis Públics Insulars.

TERCER.- Ordenar que l'acord sobre compatibilitat i règim de dedicació parcial es publiqui en el BOIB i en el tauler d'anuncis d'Ajuntament de Sant Joan de Labritja.”

El que es fa públic per a general coneixement.

 

(Signat electrònicament: 15 de gener de 2024)

L'alcaldessa María Tania Marí Marí