Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 23911
Resolució del conseller d'Educac¡ó ¡ Universitats de 10 de gener de 2024 de suplència dels òrgans directius de la Conselleria d'Educació i Universitats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears (BOIB núm. 94, de 10 de juliol de 2023), modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 102, de 20 de juliol de 2023), concreta l'estructura orgànica bàsica de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

L'article 32 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que els titulars dels òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma s'han de substituir en les seves funcions, de manera temporal, en els casos d'absència, de malaltia o de vacant, d'acord amb el que estableix aquesta Llei, llevat del que disposa la normativa específica per als membres del Govern. La suplència es limita al despatx ordinari i a la tramitació dels actes que són competència, pròpia o delegada, de l'òrgan el titular del qual se substitueix. A més, l'article 33 d'aquesta Llei regula la suplència dels titulars dels òrgans directius i d'altres òrgans. L'apartat 1.a) d'aquest article estableix que, quan calgui substituir els secretaris generals, els directors generals i els altres òrgans directius, els ha de suplir l'òrgan directiu que determini el conseller.

Per tot això, i d'acord amb les atribucions que tenc conferides per l'article 11 de la Llei 3/2003, de 26 de març, dict la següent

Resolució

1. Disposar que, en cas de vacant, d'absència o de malaltia, l'exercici de totes les funcions pròpies o delegades de la secretària general de la Conselleria d'Educació i Universitats correspongui als titulars dels òrgans directius següents, per aquest ordre:

  • Direcció General de Planificació, Ordenació i Infraestructures Educatives.
  • Direcció General de Personal Docent.
  • Direcció General de la Primera Infància i Atenció a la Diversitat.
  • Direcció General d'Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors.
  • Direcció General de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat.

2. Disposar que, en cas de vacant, d'absència o de malaltia dels directors generals de Planificació, Ordenació i i Infraestructures Educatives, de Personal Docent, de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat, d'Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors, o de la Primera Infància i Atenció a la Diversitat, l'exercici de totes les funcions pròpies o delegades d'aquests òrgans correspongui a la secretària general de la Conselleria d'Educació i Universitats o, en cas de vacant, d'absència o de malaltia d'aquest darrer, al titular de l'òrgan directiu que correspongui d'acord amb l'ordre indicat en l'apartat anterior.

3. Deixar sense efectes la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 4 de març de 2021 de suplència dels òrgans directius de la Conselleria d'Educació i Formació Professional.

4. Disposar que aquesta Resolució es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i que tengui efectes a partir del mateix dia de la publicació.

 

Palma, 27 de juliol de 2023

El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany