Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 21416
Resolució del gerent de la Fundació per a l’Esport Balear per la qual s’aprova la llista definitiva amb ordre de classificació de les persones aspirants que han superat el procés selectiu de la convocatòria del procés d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l’Esport Balear, s’adjudica el lloc de personal laboral fix de responsable de comunicacions, infraestructures i seguretat, i el lloc de fisioterapeuta i es creen les borses preferents de personal laboral temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 30 de maig de 2022, el Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear aprova l'oferta pública d'estabilització corresponent al personal de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 71, de 31 de maig).

2. El 22 de desembre de 2022, la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear dicta la Resolució per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 169, de 29 de desembre). Segons les bases de la convocatòria publicades al BOIB i al web de la Fundació per a l'Esport Balear, es va atorgar un període de 30 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria per a presentar sol·licituds.

3. El 18 de gener de 2023, la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear dicta una resolució de correcció d'errors per la qual es modifica la Resolució esmentada en el punt anterior (BOIB núm. 10, de 21 de gener). En aquesta Resolució s'atorga un nou termini de 30 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la seva publicació per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria.

4. Una vegada finalitzat el termini previst en la base octava de les bases de la convocatòria esmentada, d'acord amb la base novena, el 4 de maig de 2023 es va publicar en el web de la Fundació la llista provisional de persones admeses i excloses d'aquest procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits, així com la Resolució del gerent de la Fundació per a l'Esport Balear per la qual es fa pública la designació de les presidències dels tribunals encarregats de dur a terme el procés selectiu de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear i es publica el resultat del sorteig de la resta de membres d'aquests tribunals (BOIB núm. 60, d'11 de maig).

5. El dia 12 de juny de 2023 es constitueix el Tribunal del Grup B, encarregat de dur a terme el procés selectiu de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear.

6. Al punt 10 de les bases de la convocatòria estableix que els aspirants ha d'emplenar, juntament amb la sol·licitud de participació, el full d'autobaremació de mèrits que té la consideració de declaració responsable.

7. Atesos al punt 11.1 de les bases el tribunal del grup B reunit en sessió ordinària en data 4 de juliol conforma la llista informativa de l'ordre dels aspirants d'acord amb els mèrits al·legats a la declaració responsable d'autobaremació i requereix a totes les persones aspirants admeses la documentació de mèrits i requisits al·legats a la declaració responsable atenent al punt 11.2 de les bases.

8. Seguint indicacions del punt 14 de l'annex 2 de les bases, el tribunal procedeix a la comprovació de requisits i mèrits aportats pels aspirants, i publica la llista provisional amb les puntuacions que han aconseguit les persones aspirants tal qual indica el punt 14.3 de les bases, iniciant així un període de 7 dies hàbils per al·legar rectificacions.

9. Finalitzat el període d'al·legacions, el tribunal es reuneix en data 30 de novembre de 2023 per resoldre les al·legacions i conformar la llista definitiva i proposar als guanyadors de cada una de les places del grup B.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La Llei 40/2015, d'1 d'octubre, del règim jurídic del sector públic.

3. La Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública.

4. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

5. Els Estatuts de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 173, de 22 de novembre de 2012).

6. La Resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear de 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 169, de 29 de desembre).

7. La Resolució de correcció d'errors de la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear de 18 de gener de 2023, per la qual es modifica la Resolució esmentada en el punt anterior.

És per tot això i, en virtut de les facultats legalment atribuïdes, que dict la següent

Resolució

1. Aprovar la llista definitiva amb ordre de classificació de les persones aspirants que han superat el procés selectiu (Annex I)

2. Adjudicar la plaça de Responsable de comunicacions, infraestructures i seguretat, amb codi L02340002, amb la categoria de Facultativa tècnic/Enginyeria Tècnica, grup B Illa de Mallorca, a Coloma Bover Garcías amb DNI ***3812**.

3. Adjudicar la plaça de Fisioterapeuta del centre mèdic del CTEIB, amb codi L03160006, amb la categoria de Facultatiu Tècnic fisioteràpia, grup B Illa de Mallorca, a Andreu Sastre Munar amb DNI ***6967**.

4. Requerir la Fundació per a l'Esport Balear, la senyora Coloma Bover Garcías y el senyor Andreu Sastre Muntaner, perquè en el termini de 3 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB, formalitzin el contracte de treball.

5. Aprovar la relació complementària de persones aspirants situades, seguint l'ordre de puntuació, a continuació de l'adjudicatari de la plaça, les quals conformen la borsa preferent de personal laboral temporal (Annex II), en tant en quant aquesta no es vegi afectada per la renúncia de la persona aspirant que ha superat el procés.

6. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al web de la Fundació per a l'Esport Balear.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el president de la Fundació per a l'Esport Balear en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb l'article 58.4 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, sens perjudici d'interposar-ne qualsevol altre que es consideri pertinent en defensa dels seus interessos.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (10 de gener de 2024)

El gerent Eladio Huertas Pons

 

ANNEX I

LLISTA DEFINITIVA AMB ORDRE DE CLASSIFICACIÓ DE LES PERSONES ASPIRANTS QUE HAN SUPERAT EL PROCÉS SELECTIU DELS LLOCS SEGÜENTS:

RESPONSABLE DE COMUNICACIONS, INFRAESTRUCTURES I SEGURETAT

Proceso

Plaza

DNI

Nombre y apellidos

Puntuación

Concurs de mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en inginyeria tècnica

***3812**

Coloma Bover Garcías

98,00

Concurs de mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en inginyeria tècnica

***3214**

Silvia Tomás Jiménez

50,90

Concurs de mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en inginyeria tècnica

***2548**

Gabriel Donaire Pascual

Exclòs

FISIOTERAPEUTA

Proceso

Plaza

DNI

Nombre y apellidos

Puntuación

Concurs de mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en fisioteràpia

***6967**

Andreu Sastre Munar

66,65

Concurs de mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en fisioteràpia

***5961**

Marcos Sánchez Riera

53,60

Concurs de mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en fisioteràpia

***2098**

Lluís Gómez Valero

48,00

Concurs de mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en fisioteràpia

***2632**

Silvia Castillo Córdoba

Exclòs

Concurs de mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en fisioteràpia

***7551**

Marina Sánchez

Exclòs

Concurs de mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en fisioteràpia

***0969**

Sergi Xabuch Cardona

Exclòs

Concurs de mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en fisioteràpia

***6832**

Javier Jiménez Muntaner

Exclòs

 

ANNEX II BORSA PREFERENT DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL DELS LLOCS SEGÜENTS:

RESPONSABLE DE COMUNICACIONS, INFRAESTRUCTURES I SEGURETAT

Procés

Categoria del lloc

Ordre

Relació complementària/ borsa preferent

DNI

Puntuació

Concurs mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en enginyeria tècnica

1

Silvia Tomás Jiménez

***3214**

50,90

FISIOTERAPEUTA

Procés

Categoria del lloc

Ordre

Relació complementària/ borsa preferent

DNI

Puntuació

Concurs mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en Fisioteràpia

1

Marcos Sánchez Riera

***5961**

53,60

Concurs mèrits

Facultatiu/va tècnic/a en Fisioteràpia

2

Lluis Gómez Valero

***2098**

48