Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 21406
Resolució del gerent de la Fundació per a l’Esport Balear per la qual s’aprova la llista definitiva amb ordre de classificació de les persones aspirants que han superat el procés selectiu de la convocatòria del procés d’estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l’Esport Balear, s’adjudica la plaça de personal laboral fix d’Assistent de manteniment i esdeveniments de la Fundació per a l’Esport Balear

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 30 de maig de 2022, el Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear aprova l'oferta pública d'estabilització corresponent al personal de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 71, de 31 de maig).

2. El 22 de desembre de 2022, la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear dicta la Resolució per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 169, de 29 de desembre). Segons les bases de la convocatòria publicades al BOIB i al web de la Fundació per a l'Esport Balear, es va atorgar un període de 30 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria per a presentar sol·licituds.

3. El 18 de gener de 2023, la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear dicta una resolució de correcció d'errors per la qual es modifica la Resolució esmentada en el punt anterior (BOIB núm. 10, de 21 de gener). En aquesta Resolució s'atorga un nou termini de 30 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la seva publicació per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria.

4. Una vegada finalitzat el termini previst en la base octava de les bases de la convocatòria esmentada, d'acord amb la base novena, el 4 de maig de 2023 es va publicar en el web de la Fundació la llista provisional de persones admeses i excloses d'aquest procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per a cobrir una plaça de responsable de contractació, personal laboral fix de la Fundació per a l'Esport Balear, així com la Resolució del gerent de la Fundació per a l'Esport Balear per la qual es fa pública la designació de les presidències dels tribunals encarregats de dur a terme el procés selectiu de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear i es publica el resultat del sorteig de la resta de membres d'aquests tribunals (BOIB núm. 60, d'11 de maig).

5. El dia 12 de juny de 2023 es constitueix el Tribunal del Grup D, encarregat de dur a terme el procés selectiu de la convocatòria del procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places del personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear.

6. Al punt 10 de les bases de la convocatòria s'estableix que els aspirants han d'emplenar, juntament amb la sol·licitud de participació, el full d'autobaremació de mèrits que té la consideració de declaració responsable. El tribunal del grup D, tal i com especifica a les bases, a la seva sessió de dia 12 de juny, ha conformat una llista provisional de mèrits al·legats per a que es publiqui segons indica el punt 5.1 de les bases.

7. Atès el punt 11.1 de les bases, el tribunal del grup D en sessió ordinària de dia 12 de juny de 2023, conforma una llista informativa de l'ordre dels aspirants d'acord amb la puntuació dels mèrits al·legats en la declaració responsable d'autobaremació i requereix a totes les persones aspirants admeses la documentació de mèrits i requisits al·legats a la declaració responsable atenent el punt 11.2 de les bases.

8. Atenent el punt 14 de l'annex 2, comprovació de mèrits, el tribunal del grup D es reuneix per dur a terme la corresponent comprovació de requisits i mèrits corresponents aportada pels aspirants atenent el requeriment fet del punt 11.2 de les bases.

9. Reunit el tribunal i revisada la documentació de requisits i mèrits segons el punt 14 de les bases i aportada pels aspirants a la plaça de personal de manteniment i esdeveniments (grup D), segons el requeriment fet per acord del tribunal en data de 12 de juny de 2023 i publicació de resolució del gerent de la Fundació per a l'Esport Balear de 18 de juliol de 2023 en el punt 4.

10. Finalitzat el període d'al·legacions i seguint el punt 14.5 annex 2, el tribunal es reuneix en data 24 de novembre de 2023 per resoldre les al·legacions, conformar la llista definitiva i proposar el guanyador de la plaça del grup D.

 

Fonaments de dret

1. La Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública.

2. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

3. Els Estatuts de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 173, de 22 de novembre de 2012).

4. La Resolució de la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear de 22 de desembre de 2022, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear (BOIB núm. 169, de 29 de desembre).

5. La Resolució de correcció d'errors de la presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear de 18 de gener de 2023, per la qual es modifica la Resolució esmentada en el punt anterior.

6. L'acta de 12 de juny de 2023 corresponent a la sessió constitutiva del tribunal grup D encarregat de dur a terme el procés selectiu de la convocatòria de procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal laboral de la Fundació per a l'Esport Balear.

7. El tribunal del grup D amb acta ordinària de 12 de juny de 2023, envià al gerent de la Fundació per a l'Esport Balear, els acord presos entre els que va incloure la llista informativa de l'ordre dels aspirants d'acord a la puntuació resultant dels mèrits al·legats en la declaració responsable d'autobaremació i el requeriment de documentació de mèrits i requisits al·legats a la declaració responsable a tots els aspirants i que va ser publicada atenent l'article 5.1 en data de 18 de juliol de 2023.

8. D'acord amb la convocatòria de reunió ordinària de 25 d'octubre de 2023, el tribunal del grup D es reuneix per revisar la documentació de requisits i mèrits enviats pels aspirants.

9. Reunió ordinària del tribunal per la plaça del grup D en data de 24 de novembre de 2023 per resoldre les al·legacions rebudes referent a la publicació de la llista provisional, i que acorda la llista definitiva i proposa el candidat guanyador d ela plaça.

10. És per tot això i, en virtut de les facultats legalment atribuïdes, que dict la següent

Resolució

1. Aprovar la llista definitiva amb ordre de classificació de les persones aspirants que han superat el procés selectiu:

Procés

Plaça

DNI

Nom i llinatges

Punts Atorgats

Concurs de mèrits

Personal manteniment i esdeveniments

***8061**

Benito Solmos Ruiz

100

2. Adjudicar la plaça de personal laboral fix de d'Assistent de manteniment i esdeveniments del departament de Manteniment i esdeveniments, amb codi L02370001, amb la categoria de Personal de manteniment i esdeveniments, del grup D a l'illa de Mallorca, a Benito Solmos Ruiz, amb DNI ***8061**.

3. Requerir la Fundació per a l'Esport Balear i el senyor Benito Solmos Ruiz perquè en el termini de 3 dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest Resolució en el BOIB, formalitzin el contracte de treball.

4. Ja que només hi ha un aspirant que hagi superat el concurs extraordinari de mèrits, no és possible crear una borsa de treball segons indica el punt 20 (Annex 2).

5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al web de la Fundació per a l'Esport Balear.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el president de la Fundació per a l'Esport Balear en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb l'article 58.4 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, sens perjudici d'interposar-ne qualsevol altre que es consideri pertinent en defensa dels seus interessos.

 

Palma, (signat electrònicament: 10 de gener de 2024)

El gerent Eladio Huertas Pons