Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 21229
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, a proposta de la directora gerent de l’EBAP, per la qual es declara desert el lloc de treball de conductor/a patró/na d’embarcació amb el codi F00410001, en compliment de la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 2 de gener de 2024 per la qual s’estima la revisió d’ofici contra la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual s’adjudiquen els llocs de treball de personal funcionari de carrera de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 117, de 6 de setembre de 2022)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La directora gerent de l'EBAP ha formulat la proposta de resolució següent:

Antecedents

1. Per Resolució de 22 d'octubre de 2021 (BOIB extraordinari núm. 150, d'1 de novembre de 2021) es va aprovar la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació de les comissions tècniques de valoració del procediment per proveir llocs de feina de personal funcionari de carrera de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (CAIB).

2. El 6 de setembre de 2022 es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la directora general de Funció Pública, per la qual s'adjudiquen, segons la proposta definitiva, els llocs de treball de personal funcionari de carrera de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per proveir-los, aprovat per la Resolució de 22 d'octubre de 2021 (BOIB núm. 150, d'1 de novembre).

A través d'aquesta Resolució, es va adjudicar al Senyor Miguel Toro García, el lloc de treball de conductor/a patró/ona d'embarcació, amb el codi F00410001.

3. El 27 de juny de 2023 es va iniciar un procediment de revisió d'ofici per considerar que l'adjudicatari de la plaça amb codi F00410001 no complia el requisit de pertinença a l'escala per ocupar-la. Aquest procediment fou informat favorablement pel Consell Consultiu el 7 de desembre de 2023, per la qual cosa es va declarar la nul·litat de l'adjudicació esmentada mitjançant Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 2 de gener de 2024.

En compliment de la Resolució esmentada s'ha de declarar desert el lloc de treball de conductor/a patró/na d'embarcació, amb el codi F00410001.

Fonaments de dret

1. L'article 12.5 m) del Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública (BOIB núm. 54, de 17 d'abril).

2. Els articles 6.3.f), el 54.1 i el 81 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 49, de 3 d'abril).

3. L'article 24 i els següents i l'article 31 i els següents del Decret 33/1994, de 28 de març, pel qual s'aprova el Reglament de proveïment de llocs de feina i promoció professional dels funcionaris al servei de l'Administració de la CAIB (BOIB núm. 41, de 5 d'abril).

4. Les bases 3.8, 13, i 14 de la Resolució de 22 d'octubre de 2021 (BOIB extraordinari núm. 150, d'1 de novembre de 2021) per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, el barem de mèrits i la designació de les comissions tècniques de valoració del procediment per proveir llocs de feina de personal funcionari de carrera de l'Administració de la CAIB.

5. La Resolució de la revisió d'ofici de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 2 de gener de 2024.

 

Proposta de resolució

Atesos els antecedents i fonaments de dret exposats, i de conformitat amb els preceptes legals i l'article 12.5 m) del Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública; de conformitat amb les competències que li atribueix l'article 6.3.f) de la Llei 3/2007, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, propòs a la consellera de Presidència i Administracions Públiques que dicti una resolució en els termes següents:

1. Declarar desert el lloc de treball de conductor/a patró/ona d'embarcació amb el codi F00410001, segons la proposta definitiva , arran de l'estimació de la revisió d'ofici dictada mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 2 de gener de 2024 contra la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual s'adjudiquen els llocs de treball de personal funcionari de carrera de l'Administració de la CAIB (BOIB núm. 117, de 6 de setembre de 2022), amb efectes administratius retroactius a data 5 d'octubre de 2022.

2. Restituir al senyor Miguel Toro García, funcionari que perd el lloc esmentat arran de l'estimació de la revisió d'ofici, al lloc de treball Lloc Base Auxiliar amb el codi F01470121 que tenia com a titular abans de la seva participació al procediment de provisió i atès que només havia sol·licitat el lloc de feina que resta desert, amb efectes administratius retroactius a data 5 d'octubre de 2022.

3. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

4. Notificar aquesta resolució a la persona interessada.

5. Informar que el termini per prendre possessió del lloc de treball és de tres dies hàbils si la destinació radica a la mateixa localitat a la qual ja estava destinat, o d'un mes si la nova destinació radica en una localitat diferent.

6. El termini per prendre possessió comença a comptar a partir de l'endemà del cessament en el lloc de feina, el qual s'ha de fer dins els tres dies hàbils següents a la notificació de la resolució a la persona interessada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (11 de gener de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

La directora gerent de l'EBAP proposant María Violeta Rodríguez Martínez