Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 21211
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques que modifica la llista de persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos subaltern de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, publicada en la resolució de 14 d’octubre de 2023, que ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superant les proves selectives per a l’ingrés per concurs extraordinari de mèrits en el cos subaltern de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, se’ls nomena funcionaris de carrera i se’ls adjudica un lloc de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre de 2022 (BOIB núm. 122, de 17 de setembre de 2022), es varen aprovar les bases generals que han de regir el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. En data 13 de juny de 2023 es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s'ofereixen els llocs de feina i es requereix als aspirants per que presentin la documentació acreditativa del compliment dels requisits del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El 5 d'octubre de 2023 es varen fer públiques les llistes definitives de valoració de mèrits del cos subaltern del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, inclosa la reserva de persones amb discapacitat.

4. Un cop comprovat el compliment dels requisits per ser nomenats funcionaris de carrera, seguint l'ordre obtingut en les puntuacions de la llista definitiva de valoració de mèrits i aplicats els desempats, el tribunal ha acordat elevar a la consellera de Presidència i Administracions Públiques la proposta d'aspirants que han superat el procés selectiu del concurs i que han presentat la documentació pertinent, les quals han de ser nomenades personal funcionari de carrera del cos subaltern de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. Atès que la Sra. Anna Elisabet Fernández Alemany del cos subaltern Eivissa i la Sra. Rosario Sánchez Escorza, del cos subaltern Menorca, mitjançant escrits presentats en data 17 d'octubre de 2023 i el 18 d'octubre de 2023 respectivament, han presentat la seva renúncia, és necessari modificar la llista de persones aspirants aprovades en el concurs extraordinari de mèrits del cos subaltern de Menorca i d'Eivissa, que figuren en la Resolució esmentada al punt segon.

6. El Tribunal Qualificador d'aquestes proves selectives ha acordat elevar a la consellera de Presidència i Administracions Públiques que en cas de renúncies de persones que consten en la llista definitiva d'aprovats, les places vacants podran ser ocupades per les persones aspirants que segueixen a les proposades en les llistes definitives, per ordre de puntuació i aplicats els desempats, en substitució de les que hi hagin renunciat.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

4. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

5.  La base 14 de l'annex 2 de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 17 de setembre de 2022).

6.  El Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

7. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les lles Balears.

8. El El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

9. L'article 5.2 de l'annex del Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Modificar la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, de 14 d'octubre de 2023, per la qual s'ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l'ingrés per concurs extraordinari de mèrits, al cos subaltern de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, pel que fa a la llista de persones aspirants que han superat el procés selectiu.

Nomenar personal funcionari de carrera del cos subaltern de les illes de Menorca i Eivissa de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears les persones següents:

Cos subaltern. Illa de Menorca

DNI

LLINATGES, NOM

***2513*

VAQUER BUJOSA, BARTOLOME

***9641*

RECASENS PONS, ANA EMILIA

***9502*

LLAMBIAS CARDONA, ADELFA

***4320*

SAURA SALORD, JOANA

***9915*

TUDURI CARDONA, CATALINA

***1326*

GÁLVEZ GALLARDO, BÁRBARA

Cos subaltern. Illa de Eivissa

DNI

LLINATGES, NOM

***4248*

GOMEZ DUARTE, MARIA DEL PILAR

***4632*

GOMEZ DUARTE, MARIA JESUS

***5683*

ROIG LLORENS, CARMEN

***4476*

TUR SALA, MARIA DEL CARMEN

***3817*

TORRES TORRES, CATALINA

***5872*

COSTA TORRES, CATALINA

***5593*

LEONES LOPEZ, M.ª BELEN

***2068*

VIGUIN VIDAL, JOSE MANUEL

***5243*

TUR PLANELLS, MARIA NIEVES

***4804*

RIERA BONED, CATALINA

3. Adjudicar els llocs de treball, d'acord amb el que s'indica en l'annex d'aquesta Resolució, a les persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos subaltern de les illes de Menorca i Eivissa de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, després d'haver presentat la documentació pertinent, d'acord amb la seva petició efectuada i la puntuació obtinguda en el procés selectiu.

Les adjudicacions es fan d'acord amb l'estructura orgànica que consta en la resolució d'oferiment de llocs de 12 de juny. Abans de la presa de possessió, s'informarà de la unitat orgànica a la que està adscrita cada lloc resultant de la reestructuració orgànica establerta per l'Acord del Consell de Govern de 29 de setembre de 2023, pel qual s'aprova la modificació de llocs de treball corresponent a personal funcionari i laboral de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 134, de 30 de setembre de 2023).

4. La presa de possessió s'ha d'efectuar en la conselleria corresponent, en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Abans de prendre possessió del lloc adjudicat, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni que fa cap activitat en el sector públic de les que es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Si du a terme alguna activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la presa de possessió, perquè l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.

5. Un cop publicat el nomenament, per adquirir la condició de funcionari de carrera s'ha d'efectuar el jurament o la promesa d'acatar la Constitució, l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'ordenament vigent i prendre possessió en el termini reglamentari.

6. Declarar desistides de la seva sol·licitud per caducitat i excloses del procediment, a les persones que no hagin presentat l' escrit d'elecció dels llocs de treball oferts, per ordre de preferència, i la documentació acreditativa del compliment dels requisits, d'acord amb la base 12 de la convocatòria.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador a partir del següent a la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptador a partir del següent a la publicació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 11 de gener de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX Adjudicació dels lloc de treball a les persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos subaltern de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

Cos subaltern. Illa de Menorca

CONSELLERIA / O.A.

UNITAT

CODI LLOC

REQUISITS

MUNICIPI

NOM

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

IES PASQUAL CALBÓ CALDÉS (MAÓ)

F01620101

CARNET DE CONDUIR B CARNET DE CONDUIR A1

MAÓ

RECASENS PONS, ANA EMILIA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

IES PASQUAL CALBÓ CALDÉS (MAÓ)

F01620101

CARNET DE CONDUIR B CARNET DE CONDUIR A1

MAÓ

LLAMBIAS CARDONA, ADELFA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

IES JOAN RAMIS I RAMIS (MAÓ)

F01620102

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

MAÓ

VAQUER BUJOSA, BARTOLOME

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

IES CAP DE LLEVANT (MAÓ)

F01620103

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

MAÓ

GÁLVEZ GALLARDO, BÁRBARA

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

MUSEU DE MENORCA (MAÓ)

F01330009

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

MAÓ

SAURA SALORD, JOANA

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

BIBLIOTECA PÚBLICA DE MAÓ (MAÓ)

F01330012

CARNET DE CONDUIR A1 O CARNET DE CONDUIR B

MAÓ

TUDURI CARDONA, CATALINA

Cos subaltern. Illa de Eivissa

CONSELLERIA / O.A.

UNITAT

CODI LLOC

REQUISITS

MUNICIPI

NOM

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

IES SA BLANCA DONA (EIVISSA)

F01620109

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

EIVISSA

TUR SALA, MARIA DEL CARMEN

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

IES SA COLOMINA (EIVISSA)

F01620049

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

EIVISSA

GOMEZ DUARTE, MARIA DEL PILAR

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

IES SA SERRA (SANT ANTONI DE PORTMANY)

F0162005A

CARNET DE CONDUIR A1 O CARNET DE CONDUIR B

SANT ANTONI DE PORTMANY (EIVISSA)

ROIG LLORENS, CARMEN

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

IES SA BLANCA DONA (EIVISSA)

F01620109

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

EIVISSA

COSTA TORRES, CATALINA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

IES BALÀFIA (SANT LLORENÇ DE BALÀFIA, SANT JOAN DE LABRITJA)

F01620133

CARNET DE CONDUIR B CARNET DE CONDUIR A1

SANT LLORENÇ DE BALÀFIA

RIERA BONED, CATALINA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

ESCOLA D'ART (EIVISSA)

F01620154

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

EIVISSA

GOMEZ DUARTE, MARIA JESUS

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

MUSEU ARQUEOLÒGIC D'EIVISSA I FORMENTERA (EIVISSA/FORMENTERA)

F01330006

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

EIVISSA

TORRES TORRES, CATALINA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

IES QUARTÓ DE PORTMANY (SANT ANTONI DE PORTMANY)

F01620036

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

SANT ANTONI DE PORTMANY (EIVISSA)

LEONES LOPEZ, M.ª BELEN

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

IES ISIDOR MACABICH (EIVISSA)

F01620107

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

EIVISSA

TUR PLANELLS, MARIA NIEVES

CONSELLERIA DE FONS EUROPEUS, UNIVERSITAT I CULTURA

MUSEU ARQUEOLÒGIC D'EIVISSA I FORMENTERA (EIVISSA/FORMENTERA)

F01330006

CARNET DE CONDUIR B O CARNET DE CONDUIR A1

EIVISSA

VIGUIN VIDAL, JOSE MANUEL