Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 10119
Acord del Ple de 30 de novembre de 2023 de retribucions de H.M.B.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

DEDICACIÓ I RETRIBUCIÓ D'UN MEMBRE DE L'EQUIP DE GOVERN DEL CONSELL INSULAR DE FORMENTERA.

Es fa públic que el Ple del Consell Insular de Formentera en la sessió de 30 de novembre de 2023 (assumpte 3.5.1. PRP2023/727) ha adoptat el següent:

"(...)

ACORD

PRIMER.- Aprovar per al conseller Sr. Hugo Martínez Bermúdez, una dedicació completa amb una retribució bruta anual de 51.300 €, distribuïda en 14 pagues. La dedicació exclusiva s'entén de 37,5 h setmanals.

Comunicar aquesta aprovació a l'Institut Nacional de la Seguretat Social.

SEGON.- Considerar que si bé al Decret de 27 d'octubre de 2023 es digué “que el règim de dedicació parcial d'aquest conseller -amb la corresponent compatibilitat- tendrà efectes des del moment en què el Ple ho aprovi, si bé hom el donarà d'alta en la Seguretat Social, a costa del Consell Insular, amb efectes de dia 26 d'octubre de 2023”, en el fons el que es volia dir és que se li va donar d'alta en el Règim General de la Seguretat Social, en règim de dedicació parcial, tot assumint la corporació el pagament de les quotes empresarials que corresponguessin, des del 26 d'octubre de 2023 i que la seua retribució, al 90%, també tenia efectes des d'aqueix dia.

TERCER.- Ratificar la dedicació parcial que ha tengut des del 26 d'octubre de 2023 fins a l'actualitat (dedicació parcial, al 90%), amb una retribució bruta anual de 46.170 €, distribuïda en 14 pagues. La dedicació parcial s'entengué de 33,75 h setmanals (d'un total de 37,5 h), amb la qual cosa les restants es corresponien, en la part proporcional, amb la dedicació a un negoci de restauració, si bé, en el fons, com s'ha pogut descobrir, no era necessària la compatibilitat i podia exercir, des del principi, la plena dedicació sense declaració de cap compatibilitat. 

Comunicar aquesta qüestió, sobrevinguda, a l'Institut Nacional de la Seguretat Social.

QUARTA.- Considerar que la retribució que ara es determina, s'actualitzarà anualment, segons disposi la Llei de Pressupostos generals de l'Estat.

CINQUÈ.- La indemnització dels desplaçaments per assistir a sessions, comissions i també les reunions de treball ordenades per la Presidència de la corporació es liquidarà segons l'aplicació actualitzada del Decret 54/2002, de 12 d'abril, al qual es regulen les indemnitzacions per raó del servei del personal al servei de l'administració autonòmica de les Illes Balears, i el Reial decret 462/2002, de 24 de maig, sobre indemnització per raó del servei, degudament actualitzats."

La qual es fa pública per a general coneixement.

 

Formentera, amb la data de la signatura electrónica (15 de desembre de 2023)

El president Lorenzo Córdoba Marí