Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 20573
Acord del Consell de la Sindicatura pel qual es modifica l’oferta pública d’ocupació per a l’any 2023 corresponent al personal funcionari al servei de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell de la Sindicatura, en la sessió de dia 31 de maig de 2023, va aprovar l'oferta pública d'ocupació per a l'any 2023 corresponent al personal funcionari al servei de l'SCIB, la qual es va publicar en el BOIB núm. 82, de 17 de juny de 2023.

Entre les places objecte de l'oferta en figurava una de corresponent al cos especial d'auditors, subgrup A1, inclosa dins l'oferta ordinària.

Amb posterioritat a aquests fets, la plaça esmentada va ser ocupada a causa d'una sol·licitud de reingrés a l'SCIB d'un funcionari del cos d'auditors, la qual cosa fa necessari modificar l'oferta d'ocupació corresponent a 2023, atès que en aquests moments no hi ha cap plaça vacant pertanyent al cos d'auditors susceptible de ser oferta.

Per tot això, el Consell, en la sessió de 21 de desembre de 2023,

ACORDA

1. Modificar l'oferta pública d'ocupació aprovada pel Consell de la Sindicatura el 31 de maig de 2023 i excloure'n la plaça del cos especial d'auditors, subgrup A1, corresponent a l'oferta ordinària.

2. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

A la data de la signatura electrònica (12 de gener de 2024)

El síndic major Joan Rosselló Villalonga