Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 18555
Aprovació definitiva de la modificació de les fitxes dels equipaments en sòl rústic núm. 3 i 9 per introduir com a ús detallat complementari o compatible les petites infraestructures de recollida de residus domèstics

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient electrònic 3395/2023

De conformitat amb el procediment urbanístic que regulen els articles 59.1 i 73 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, en la sessió extraordinària i urgent celebrada el 10 de gener de 2024 el Ple de l'Ajuntament de Felanitx va adoptar l'acord següent:

«Primer. Aprovar definitivament la modificació de l'ús detallat de les fitxes dels equipaments en sòl rústic corresponents als camps de futbol de Felanitx (parcel·les 123 i 145 del polígon 19) i Cas Concos (parcel·la 366 del polígon 37) per introduir com a ús complementari o compatible les petites infraestructures de recollida de residus domèstics, de conformitat amb la memòria justificativa i les fitxes actualitzades que han redactat els serveis tècnics i jurídics municipals.

Aquesta modificació complementa les modificacions en l'àmbit del sòl rústic de Felanitx del Pla general d'ordenació de 1969 publicades al BOIB núm. 97 de 13 d'agost de 2002 i al BOIB núm. 194 de 27 de desembre de 2012.

Segon. Publicar aquest acord, juntament amb les fitxes actualitzades, al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Tercer. Trametre un exemplar diligenciat de la memòria justificativa i de les fitxes actualitzades a l'Arxiu d'urbanisme de les Illes Balears i al Consell de Mallorca.

  • Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos a partir de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.»

La qual cosa es fa pública als efectes oportuns, a reserva de l'aprovació de l'acta, juntament amb la transcripció de les normes urbanístiques.

 

Felanitx, document signat electrònicament (11 de gener de 2024)

La batlessa Catalina Soler Torres

Documents adjunts