Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 18152
Resolució del director gerent de l’Hospital de Manacor per la qual s’adjudica, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça vacant de la categoria infermer/infermera (A2) de la plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital de Manacor (BOIB núm. 168, de 12 de desembre del 2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 12 de desembre de 2023 es va publicar al BOIB núm. 168 la Resolució del director gerent de l'Hospital de Manacor del Servei de Salut de les Illes Balears de 5 de desembre de 2023 per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça d'infermer/infermera (A2 ), de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor.

2. El 5 de gener del 2024 es van publicar les llistes provisionals d'admesos i exclosos de la convocatòria, juntament amb la puntuació provisional dels mèrits dels aspirants, amb una única aspirant que complia els requisits establerts, i es va obrir un termini de tres dies hàbils per formular reclamacions o al·legacions contra aquesta Resolució o per esmenar deficiències de les sol·licituds presentades.

3. Un cop vençut aquest termini, s'ha constatat que no s'ha presentat cap reclamació, al·legació o esmena a la llista provisional publicada.

4. La Comissió de Selecció, valorant que únicament hi ha una aspirant admesa i que compleix tots els requisits del procés selectiu, considera que no cal continuar amb el procés de selecció i proposa adjudicar la plaça convocada a l'aspirant admesa. 

Fonaments de dret

1. L'article 35.1 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, determina que per necessitats del servei —i en els supòsits i sota els requisits que a aquest efecte s'estableixin a cada servei de salut— es pot oferir al personal estatutari fix exercir temporalment i amb caràcter voluntari les funcions corresponents al seu lloc de treball d'una categoria del mateix nivell de titulació o d'un nivell superior, sempre que es tengui el títol corresponent. Aquests procediments s'han de negociar a les meses corresponents.

2. En el BOIB núm. 31, de 28 de febrer de 2012, es va publicar el Pacte de 24 de febrer pel qual es regulen els criteris generals de la promoció interna temporal del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (corregit en el BOIB núm. 36, de 8 de març del 2012). L'objecte principal del Pacte és establir els criteris generals per a la promoció interna temporal i l'ordre de finalització o cessament del personal esmentat.

3. El 5 d'agost de 2023, es va publicar en el BOIB núm. 109 la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual es deleguen competències en matèria de gestió de personal estatutari. En el punt 2. r) es delega al director general del Servei de Salut la convocatòria i resolució de procediments de promoció interna temporal de l'article 35 de la Llei 55/2003.

4. El punt 2. l) de la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 10 d'agost de 2023 (BOIB núm. 112, de 12 d'agost de 2023) per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari de la sanitat pública autonòmica a la persona titular de la direcció competent en matèria de recursos humans i relacions laborals i en les persones titulars de les gerències territorials estableix que «es deleguen en les persones titulars de les gerències territorials dels diferents centres i establiments del Servei de Salut de les Illes Balears les competències següents […] l) Convocar i resoldre els procediments de promoció interna temporal de l'article 35 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut».

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Elevar a definitives les llistes provisionals d'admesos i exclosos.

2. A proposta de la Comissió de Selecció, adjudicar pel sistema de promoció interna temporal la plaça de la categoria infermer/infermera (A2) de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor a la senyora Francisca Llinás Navarro , atès que és l'única candidata que reuneix els requisits.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears .

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant del director gerent de l'Hospital de Manacor en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

  (Signat electrònicament: 11 de gener de 2024)

El director gerent de l'Hospital de Manacor Ignasi Casas Ollé Per delegació de la Consellera de Salut de les Illes Balears  (BOIB núm. 112, de 12/08/2023 )

 

ANNEX Llista definitiva de persones admeses i excloses presentades a la convocatòria de 5 de desembre de 2023, per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça d'infermer/infermera (A2), de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor (BOIB núm. 168, de 12 de desembre del 2023).

Admesos

Núm. doc. id.               Llinatges i nom                         Valoració de mèrits

xxxx7797                      Llinás Navarro, Francisca          37,835

Exclosos

No n'hi ha