Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 18032
Resolució de la directora gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer d'11 de gener de 2024 per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de Supervisor/a d'àrea d'infermeria de Recursos Humans de l'Hospital Universitari Son Llàtzer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les Institucions Sanitàries de la Seguretat Social; amb la Resolució de 16 de novembre de 2001 de la Direcció General de l'INSALUD, sobre provisió de llocs de supervisió d'àrea funcional o d'unitat, i d'acord amb la delegació de competències de la Consellera d'Administracions Públiques i modernització (Resolució de 03/.11.2020 BOIB núm. 191 de 07/11/2020) P.D. Director General del Servei Balear de Salut (Resolució d'11.03.2021 BOIB núm. 39 de 20/03/2021) en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut dels Illes Balears dicto la següent,

RESOLUCIÓ

Acordar la convocatòria pública d'un lloc de Supervisor/a d'Àrea d'acord amb les següents especificacions:

1) Lloc objecte de la convocatòria

La denominació del lloc a cobrir és: supervisor/a d'àrea d'infermeria de Recursos Humans de l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

2) Requisits dels sol·licitants

Els requisits han de complir-se en la data de publicació de la convocatòria:

  • Tenir la condició de personal estatutari fix sanitari.
  • Estar en les situacions de servei actiu en centres i institucions sanitàries dels Serveis de Salut o en centres i serveis sanitaris de l'Administració General de l'Estat.
  • Tenir la titulació oficial de grau o diplomatura en infermeria, o estar en condicions d'obtenir-la abans que venci el termini per a presentar sol·licituds. En el cas de les titulacions obtingudes a l'estranger, cal acreditar que estan homologades pel Ministeri d'Educació.
  • No haver estat separat del servei mitjançant expedient disciplinari en qualsevol Servei de Salut o Administració Pública en els sis mesos anteriors a la convocatòria ni trobar-se inhabilitat amb caràcter ferm per a l'exercici de funcions públiques, ni si és el cas, per a la corresponent professió.

Aquests requisits han de complir-se en la data de publicació de la convocatòria i han de mantenir-se fins a la presa de possessió del lloc de treball.

3) Característiques del lloc convocat

El règim jurídic del lloc objecte de la convocatòria és l'establert en l'Estatut Marc del personal estatutari dels Serveis de Salut, aprovat per la Llei 55/2003, de 16 de desembre, i altres disposicions aplicables.

4) Funcions

Les pròpies d'un Supervisor/a d'Àrea d'infermeria de Recursos Humans.

5) Altres aspectes que es valoraran

  • Experiència i formació en gestió d'infermeria, preferentment de RH.
  • Capacitat de lideratge, negociació, integració i treball en equip.
  • Habilitats en el maneig de les eines informàtiques de gestió de Recursos humans (SAP i AIDA).
  • Capacitat d'anàlisi i avaluació de resultats en gestió de RH.
  • Capacitat per a potenciar i afavorir el desenvolupament de diferents línies de recerca relacionades amb l'Àrea.
  • Experiència en la implementació de sistemes de gestió per processos, qualitat, recursos humans, etc.

6) Sol·licitud

La sol·licitud per a participar en el procés selectiu ha de presentar-se en el termini de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les illes Balears, dirigida a l'òrgan convocant (Recurs Humans), i ha de formalitzar-se en el Registre de l'Hospital Universitari Són *Llàtzer o per alguna de les vies previstes per la normativa reguladora del procediment administratiu.

7) Documentació

Els aspirants han de presentar amb la sol·licitud la documentació que es relaciona a continuació:

  • Currículum professional del candidat.

(Els requisits i els mèrits inclosos en el currículum s'han d'acreditar amb la presentació del document original que s'escanejarà en el moment del Registre).

8) Nomenament

La persona designada obtindrà un nomenament per a ocupar la supervisió convocada. La situació de qui resulti nomenat serà la següent:

a) Si té la plaça estatutària fixa en el mateix centre, continuarà ocupant la plaça com a personal estatutari fix de la seva categoria en el mateix centre.

b) Si té la plaça estatutària fixa en un altre centre del Servei de Salut dels Illes Balears, ocuparà únicament el lloc convocat i quedarà en situació de reserva respecte a la seva plaça estatutària fixa.

c) Si té la plaça estatutària fixa en un altre Servei de Salut o Administració Sanitària, ocuparà únicament el lloc de supervisió convocat, quedant respecte a la seva plaça o lloc d'origen en la situació administrativa que procedeixi, i en la qual sigui declarat, en la seva Administració d'origen.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant de l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, de conformitat amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant de la jurisdicció contenciosa administrativa en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 11 de gener de 2024

La directora gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer Soledad Gallardo Bonet Per delegació del director general del Servei de Salut (BOIB núm. 112, de 12/08/2023)

 

ANNEX I Model de sol·licitud

Dades del candidat

Primer cognom:  

Segon cognom:

Nom:  

Núm. Doc. Identitat:  

Dades a l'efecte de rebre notificacions

Nom de la via:

Núm.:         Pis:         Porta:         Localitat:

Codi postal:             Municipi:     

Telèfon:

Correu electrònic:  

EXPOSO:  

1. Que el ……… de ………………… de 2024 es va publicar en el BOIB núm………. la Resolució del director general del Servei de Salut la convocatòria de una plaça de ……………………………………………………….…………………. de la plantilla orgànica autoritzada del Hospital Universitari Son Llàtzer.  

2. Que compleixo els requisits exigits en la convocatòria.

Per tot això SOL·LICITO:

Ser admès/admesa en la convocatòria, per això adjunt aquesta sol·licitud amb la documentació exigida.

 

Palma, ………… de ………………………. de 2024

[rúbrica]