Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 17128
Resolució de l'Administrador tributari de l'Agència Tributària de les Illes Balears per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit l'Agència Tributària de les Illes Balears en el tercer quadrimestre de l'any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit l'Agència Tributària de les Illes Balears en el tercer quadrimestre de l'any 2023:

  • Conveni de col·laboració entre l'Agència Tributaria de les Illes Balears i l'Instituto Nacional de Estadística (INE) sobre l'accés a la base padronal de l'INE a través del servei web SECOPA.
  • Conveni de col·laboració entre l'Agència Tributària de les Illes Baleares i la  Asociación de Asesores de Empresa en Internet, relatiu al pagament i la presentació de declaracions i documents per via telemàtica a través del portal de l'ATIB en nom i representació de terceres persones.
  • Conveni de col·laboració entre l'Agència Tributària de les Illes Balears i l'Ajuntament d'Artà per a la gestió d'expedients sancionadors relatius a infraccions derivades de l'incompliment de les ordenances municipals o d'infraccions administratives que correspongui a l'Ajuntament la competència per a la seva tramitació.  
  • Conveni de col·laboració entre l'Agència Tributària de les Illes Balears i l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar en matèria de gestió tributària de l'impost sobre activitats econòmiques.
  • Pròrroga del   Conveni de col·laboració entre l'ATIB i l'Agència de Defensa del Territori de Mallorca relatiu a la recaptació dels ingressos derivats de sancions en matèria urbanística.
  • Conveni de col·laboració entre l'Agència Tributària de les Illes Balears i l'Ajuntament de Maria de la Salut  per a la gestió d'expedients sancionadors relatius a infraccions derivades de l' incompliment de les ordenances municipals o d'infraccions administratives que correspongui a l'Ajuntament la competència per a la seva tramitació.
  • Conveni de col·laboració entre l'Agència Tributària de les Illes Balears i l'Ajuntament  de Llucmajor  per a la gestió d'expedients sancionadors en matèria de trànsit i seguretat viària.
  • Conveni de col·laboració entre l'Agència Tributària de les Illes Balears i l'Ajuntament de Llucmajor per a la recaptació en període voluntari i executiu de tributs locals i d'altres ingressos de dret públic, per a l'exercici de la delegació de les competències en matèria de gestió tributària de l'impost sobre bens immobles i per al desenvolupament de determinades actuacions relacionades amb la gestió tributària de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica i de l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.

 

Palma, (signat electrònicament: 5 de gener de 2024) L'administrador tributari (Per vacant de la Direcció de l'ATIB. Art.5.3 Ordre 22/12/16, BOIB núm. 163 de 29/12/16) Justo Alberto Roibal Hernández