Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 16093
Obertura del tràmit d'informació pública en relació a l'aprovació inicial de l'estudi de detall al carrer Sabateria número 10, T.M. Porreres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Decret d'Alcadia número 2024-0012 de data 09 de gener, es va dictar la següent resolució en relació a l'aprovació inicial de l'Estudi de Detall ubicat a carrer Sabateria número 10, TM Porreres,  promogut per la Sra. Mercedes Oliver Oliver, amb DNI 42XXXX43H.

“PRIMER. Aprovar inicialment el Projecte d'Estudi de Detall abans referenciat.

SEGON. Sotmetre l'aprovació inicial a un període d'informació pública per termini de trenta dies mitjançant anunci, almenys, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en un dels diaris de major difusió de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament, on constarà la documentació completa.

Durant el període d'informació pública, quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-ho, a l'efecte de que es presentin les al·legacions i els suggeriments que es considerin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament portal de transparència/urbanisme/planeamiento urbanístico/estudi de detall carrer sabateria 10.

TERCER. Notificar personalment a les persones propietàries dels terrenys compresos en l'àmbit territorial de l'estudi de detall, en ocasió del tràmit d'informació pública i per idèntic termini".

El que es publica per general coneixement, fent-se saber que l'expedient es troba en tràmit d'informació pública.

 

Porreres, 9 de gener de 2024

La batlessa Francisca Mora Veny