Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SÓLLER

ENTITAT PÚBLICA EMPRESARIAL SÓLLER 2010

Núm. 15982
Correcció d’errades a la convocatòria i bases que regiran el procediment selectiu, mitjançant concurs de mèrits, per a la creació d’ una borsa de treball de personal laboral de la categoria de xofer per a la provisió de personal del servei de recollida de residus i neteja viària de Sóller publicada en el BOIB núm. 175, de 28 de desembre de 2023 (Secció II - Pàg. 63485 a 63491)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució del President de l'Entitat Pública Empresarial SÓLLER 2010 de correcció d'errades a la convocatòria i bases que regiran el procediment selectiu, mitjançant concurs de mèrits, per a la creació d' una borsa de treball de personal laboral de la categoria de xofer per a la provisió de personal del servei de recollida de residus i neteja viària de Sóller publicada en el BOIB núm. 175, de 28 de desembre de 2023 (Secció II - Pàg. 63485 a 63491). 

Fets

1. El 28 de desembre de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 175 la convocatòria i bases que regiran el procediment selectiu, mitjançant concurs de mèrits, per a la creació d' una borsa de treball de personal laboral de la categoria de xofer per a la provisió de personal del servei de recollida de residus i neteja viària de Sóller, publicada en el BOIB núm. 175, de 28 de desembre de 2023.

2. El President de Sóller 2010 d'acord amb les atribucions conferides com a President del Consell d'Administració per l'article 17 i 18 dels Estatuts de Sóller 2010 publicats al BOIB núm. 54 de 3 de maig de 2018 considera necessari dictar resolució per corregir una errada en les bases reguladores de la convocatòria a l'apartat relatiu a les proves físiques (art. 7.1 de les bases).

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, del règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives corresponen a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per això dict la següent,

RESOLUCIÓ

1. Rectificar la convocatòria i bases que regiran el procediment selectiu, mitjançant concurs de mèrits, per a la creació d' una borsa de treball de personal laboral de la categoria de xofer per a la provisió de personal del servei de recollida de residus i neteja viària de Sóller  publicada en el BOIB núm. 175, de 28 de desembre de 2023, concretament modificar l'apartat relatiu a la superació de proves físiques (art. 7.1 de les bases) de tal manera que,

Allà on diu:

“7.1 Primera fase: proves físiques

Consistent en dues proves físiques de caràcter eliminatori, en cas de no superar-se una d'elles, la persona candidata no podrà accedir a la següent prova. La persona aspirant que no superi les proves físiques quedarà eliminada de la borsa.

a. Prova de potència: Llançament estàtic de pilota medicinal pes: 5 kg, distància mínima de 3 metres.

b. Prova de resistència: 

• Cursa de 2 km., la qual ha de ser realitzada en un temps màxim de 15 minuts, i

• Recorregut consistent en pujar i baixar escales (aproximadament 90 esglaons) en un temps màxim de 3 minuts i 30 segons.

Qui no superi aquestes dues proves, no podrà participar a la borsa”

Hi ha de dir:

“7.1 Primera fase: proves físiques

Consistent en dues proves físiques de caràcter eliminatori, en cas de no superar-se una d'elles, la persona candidata no podrà accedir a la següent prova. La persona aspirant que no superi les proves físiques quedarà eliminada de la borsa.

a. Prova de potència: Llançament estàtic de pilota medicinal pes: 5 kg, distància mínima de 2 metres.

b. Prova de resistència: 

• Cursa de 2 km., la qual ha de ser realitzada en un temps màxim de 20 minuts, i

• Recorregut consistent en pujar i baixar escales (aproximadament 90 esglaons) en un temps màxim de 4 minuts i 30 segons.

Qui no superi aquestes dues proves, no podrà participar a la borsa”

2. Modificar l'apartat relatiu al requisit de català (art. 3.g) de les bases) de tal manera que,

Allà on diu:

"3. g) Acreditar el coneixement de llengua catalana corresponent al nivell A2, mitjançant l' aportació del certificat o document lliurat per l' EBAP o la Direcció General de Política Lingüística del Govern."

Ha de dir:

"3. g) Acreditar el coneixement de llengua catalana corresponent al nivell A2, mitjançant l' aportació del certificat o document lliurat per l' EBAP o la Direcció General de Política Lingüística del Govern. En cas de no poder acreditar documentalment els coneixements corresponents, es realitzarà una prova específica de llengua catalana, que tindrà caràcter obligatori i eliminatori. La qualificació serà d' apte o no apte. La durada i contingut de l' exercici serà determinat per l' assessor lingüístic designat pel Tribunal."

3. Ampliar el termini per presentar sol·licituds deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució i determinar que les sol·licituds que s'haguessin presentat continuen essent vàlides, llevat que els aspirants decideixin retirar-les de la convocatòria.

4. Ordenar que es publiqui aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 9 de gener de 2024)

El president de SÓLLER 2010 Miquel Nadal Vaquer