Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 15765
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques que modifica les Resolucions de 11 d’octubre de 2023 i 28 de novembre de 2023, per la qual es modifica la llista de persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del procés d’estabilització del cos superior de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, es nomena funcionaris de carrera a tres persones i se l’adjudica un lloc de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 16 de setembre de 2022 (BOIB núm. 122, de 17 de setembre de 2022), es varen aprovar les bases generals que han de regir el procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.      

2. En data 13 de juny de 2023 es va publicar la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s'ofereixen els llocs de feina i es requereix als aspirants per que presentin la documentació acreditativa del compliment dels requisits del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.     

3. El 6 d'octubre de 2023 es varen fer públiques les llistes definitives de valoració de mèrits del cos superior del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, inclosa la reserva de persones amb discapacitat.      

4. Per Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques d'11 d'octubre de 2023, s'aproven les llistes d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears se'ls nomena funcionaris de carrera i se'ls adjudica un lloc de feina (BOIB núm. 140 de 14 d'octubre de 2023).     

5. El 27 de novembre de 2023 es varen fer públiques la modificaci´o de les llistes definitives de valoració de mèrits del cos superior del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.     

6. Per Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 28 de novembre de 2023,  es modifica la Resolució de la consellera de Presidència i Administracions P´´ubliques per la qual s'aprova la llista de persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del procés d'estabilització del cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, es nomena funcionaris de carrera a tres persones i se'ls adjudica un lloc de feina, arran de tres renúncies a l'esmentada llista (BOIB núm. 163 de 30 de novembre de 2023).      

7. La Sra. Isabel Moragues Marqués, mitjançant escrit presentat en data 5 de desembre de 2023, ha presentat la seva renúncia a la plaça que ha obtingut mitjançant el concurs extraordinari de mèrits del procés d'estabilització del cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.      

8. En compliment de la renúncia abans esmentada, el Tribunal Qualificador d'aquestes proves selectives ha modificat la llista definitiva de mèrits, la qual s'ha publicat en data 5 de gener de 2024, i ha acordat elevar a la consellera de Presidència i Administracions Públiques una relació complementària amb la persona aspirant que està situada a continuació de les persones proposades anteriorment per ordre de puntuació, als efectes de ser nomenada funcionària de carrera i adjudicar-li un lloc de feina. S'ha comprovat que aquesta persona compleix els requisits exigits per ser nomenada funcionària de carrera del cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.      

9. El 8 de gener de 2024 es varen fer públiques la modificaci´o de les llistes definitives de valoració de mèrits del cos superior del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

4. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

5. La base 14 de l'annex 2 de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Administració general i especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 17 de setembre de 2022).

6. El Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

7. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les lles Balears.

8. El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

9. L'article 5.2 de l'annex del Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar les Resolucions de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, de data 14 d'octubre de 2023 i 30 de novembre de 2023, per les quals s'ordena la publicació de la llista de persones aspirants que han superat les proves selectives per a l'ingrés per concurs extraordinari de mèrits, al cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, declarar que ha superat les proves selectives esmentades i nomenar personal funcionari de carrera del cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears la persona següent:

COS SUPERIOR MALLORCA

DNI

LLINATGES, NOM

***0132*

CARRERAS RODRIGO, MARTA

2. Adjudicar el lloc de treball, d'acord amb el que s'indica en l'annex d'aquesta Resolució, a la persona aspirant que ha superat el concurs extraordinari de mèrits del cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, després d'haver presentat la documentació pertinent, d'acord amb la seva petició efectuada i la puntuació obtinguda en el procés selectiu.

L'adjudicació es fa d'acord amb l'estructura orgànica que consta en la resolució d'oferiment de llocs de 12 de juny. Abans de la presa de possessió, s'informarà de la unitat orgànica a la que està adscrita cada lloc resultant de la reestructuració orgànica establerta per l'Acord del Consell de Govern de 29 de setembre de 2023, pel qual s'aprova la modificació de llocs de treball corresponent a personal funcionari i laboral de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 134, de 30 de setembre de 2023).     

3. La presa de possessió s'ha d'efectuar en la conselleria corresponent, en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Abans de prendre possessió del lloc adjudicat, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni que fa cap activitat en el sector públic de les que es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Si du a terme cap activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la presa de possessió, perquè l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.    

4. Un cop publicat el nomenament, per adquirir la condició de funcionari de carrera s'ha d'efectuar el jurament o la promesa d'acatar la Constitució, l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'ordenament vigent i prendre possessió en el termini reglamentari.     

5. Declarar desistides de la seva sol·licitud per caducitat  i excloses del procediment, a les persones que no hagin presentat l' escrit d'elecció dels llocs de treball oferts, per ordre de preferència, i la documentació acreditativa del compliment dels requisits, d'acord amb la base 12 de la convocatòria.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador a partir del següent a la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptador a partir del següent a la publicació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 10 de gener de 2024)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antònia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX Adjudicació del lloc de treball a les persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos superior de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

COS SUPERIOR MALLORCA

CONSELLERIA / O.A.

UNITAT

CODI LLOC

NOM DEL LLOC

REQUISITS

DESTÍ

LLINATGES, NOM

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

LLOCS BASE DE LA CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT (PALMA/MARRATXÍ)

F016702DZ

LLOC BASE TÈCNIC/A SUPERIOR

 

PALMA

CARRERAS RODRIGO, MARTA