Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 9869
Resolució del president de l’Agència Tributària de les Illes Balears per la qual es nomena funcionaris de carrera a les persones que han superat el concurs extraordinari de mèrits del procés excepcional d'estabilització del cos auxiliar tributari de l'Agència Tributària de les Illes Balears, i se’ls adjudica un lloc de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 27 de desembre de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 168 la Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Agència Tributària de les Illes Balears.

2. Per Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 21 de setembre de 2023 es varen corregir les errades de la Resolució esmentada en l'apartat anterior (BOIB núm. 131 de 23 de setembre de 2023).

3. En data 6 d'octubre de 2023 es va publicar la Resolució del president de l'Agència Tributària de les Illes Balears per la qual s'ofereixen els llocs de feina i es requereix als aspirants per que presentin escrit d'elecció dels llocs de treball oferits i la documentació acreditativa del compliment dels requisits del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Agència Tributària de les Illes Balears.

4. En data 12 de desembre de 2023 s'han publicat les llistes definitives de valoració de mèrits del cos auxiliar tributari del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Agència Tributària de les Illes Balears.

5. Per Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de data 13 de desembre de 2023, s'han aprovat les llistes de persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar tributari de l'Agència Tributària de les Illes Balears. Aquestes llistes s'han publicat al BOIB núm. 171, de 19 de desembre de 2023

6. Per Resolució del president de l'Agència Tributària de les Illes Balears, de data 22 de desembre de 2023, es nomena funcionaris de carrera a les persones que han superat el concurs extraordinari de mèrits del procés excepcional d'estabilització del cos auxiliar tributari de l'Agència Tributària de les Illes Balears, i se'ls adjudica un lloc de feina.

7. La senyora Ana Maria Borne Mas, mitjançant escrit presentat en data 22 de desembre de 2023, ha presentat la seva renúncia a la plaça que ha obtingut en aquest procés selectiu.

8. El Tribunal Qualificador d'aquestes proves selectives ha acordat que, atesa la renúncia de la senyora Ana Maria Borne Mas, la qual consta a la llista definitiva que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar tributari, aquesta plaça vacant serà ocupada per la senyora Margarita Moyà Gomila, com a l'aspirant següent amb major puntuació.

9. Un cop comprovat el compliment dels requisits per ser nomenats funcionaris de carrera, seguint l'ordre obtingut en les puntuacions de la

llista definitiva de valoració de mèrits i aplicats els desempats, el tribunal ha acordat elevar a la consellera de Presidència i Administracions Públiques el llistat d'aspirants que han superat el procés selectiu del concurs i que han presentat la documentació pertinent, les quals han de ser nomenades personal funcionari de carrera del cos auxiliar tributari de l'Agència Tributària de les Illes Balears.

10. Per tot això, cal modificar la resolució esmentades de 13 de desembre de 2023 i aprovar la llista de persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar tributari de l'Agència Tributària de les Illes Balears, proposades pel Tribunal, en el sentit d'excloure a la senyora Ana Maria Borne Mas, atesa la seva renúncia, i per tant, declarar que la senyora Margarita Moyà Gomila ha superat el concurs extraordinari de mèrits del procés excepcional d'estabilització del cos auxiliar tributari, per cobrir les places de personal funcionari de l'Agència Tributària de les Illes Balears.

I en conseqüència, cal modificar en el mateix sentit, la resolució de 22 de desembre de 2023 per la qual s'eleva al president de l'Agència Tributària de les Illes Balears el nomenament del personal funcionari de carrera del cos auxiliar tributari les persones que han superat el procés d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits, i se'ls adjudica un lloc de feina.

Fonaments de dret

1. El Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d' octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l' Empleat Públic.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

4. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

5. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

7. La base 17 de l'annex 2 de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Agència Tributària de les Illes Balears (BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022, i correcció d'errades BOIB núm. 131 de 23 de setembre de 2023).

8. El Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, l'Escola Balear d'Administració Pública i l'Agència Tributària de les Illes Balears de delegació de la competència per a la convocatòria i la gestió del procés d'estabilització d'aquest ens públic (BOIB núm. 116, de 3 de setembre de 2022).

9. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les lles Balears.

10. El El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

11. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

12. El Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

13. La Llei 3/2008, de 14 de abril, de creació i regulació de la Agència Tributària de les Illes Balears.

14. El Decret 31/2012, de 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Nomenar personal funcionari de carrera del cos auxiliar tributari del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Agència Tributària de les Illes Balears, les persones que figuren a l'annex d'aquesta Resolució.

2. Adjudicar els llocs de treball, d'acord amb el que s'indica en l'annex d'aquesta Resolució, a les persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del cos auxiliar tributari de l'Agència Tributària de les Illes Balears, després d'haver presentat la documentació pertinent, d'acord amb la seva petició efectuada i la puntuació obtinguda en el procés selectiu.

3. La presa de possessió s'ha d'efectuar en l'Agència Tributària de les Illes Balears, en el termini de tres dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Abans de prendre possessió del lloc adjudicat, la persona interessada ha de fer constar que no ocupa cap lloc de treball ni que fa cap activitat en el sector públic de les que es comprenen en l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques. Si duu a terme cap activitat privada, incloses les de caràcter professional, ho ha de declarar en el termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la presa de possessió, perquè l'òrgan competent acordi la declaració de compatibilitat o incompatibilitat.

4. Un cop publicat el nomenament, per adquirir la condició de funcionari de carrera s'ha d'efectuar el jurament o la promesa d'acatar la Constitució, l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i l'ordenament vigent i prendre possessió en el termini reglamentari.

5. Declarar desistides de la seva sol·licitud per caducitat i excloses del procediment, a les persones que no hagin presentat l' escrit d'elecció dels llocs de treball oferts, per ordre de preferència, i la documentació acreditativa del compliment dels requisits, d'acord amb la base 12 de la convocatòria.

6. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de l'EBAP.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador a partir del següent a la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptador a partir del següent a la publicació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 8 de gener de 2024)

El president de l'Agència Tributària de les Illes Balears Antoni Costa Costa

 

ANNEX Llista d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del procés excepcional d'estabilització del cos auxiliar tributari per cobrir les places de personal funcionari de l'Agència Tributària de les Illes Balears

Cos auxiliar tributari - Mallorca

CONSELLERIA/OA

CODI LLOC

EXPANSIO

NOM LLOC

MUNICIPI

REQUISITS

LLINATGES I NOM

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028V

1

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

BIBILONI VALLCANERAS, MARIA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028W

4

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

ROMERO PEREZ, FRANCISCO JAVIER

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028W

5

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

SASTRE ROIG, CATALINA MARIA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028V

2

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

OBRADOR DE AGUILAR, MARIA SARA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028V

7

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

PALOU BENITO, MARIA LUZ

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028V

8

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

DE DIEGO BLANES, MARIA JOSE

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028V

9

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

NAVARRO PEREZ, MARIA DEL CARMEN

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028V

12

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

LOPEZ NOVES, INMACULADA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028V

13

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

ALOY LLABRES, JOANA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F02280008

5

AUXILIAR D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

PALMA

CURS D'ATENCIÓ AL PÚBLIC ORGANITZAT PER L'EBAP AMB ELS SEUS RECICLATGES

MATEU COLL, FRANCISCA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028V

16

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

OCAÑA SERRANO, SILVIA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028V

17

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

VELAZQUEZ GARCIA, MARIA DEL SOCORRO

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F02280008

6

AUXILIAR D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

PALMA

CURS D'ATENCIÓ AL PÚBLIC ORGANITZAT PER L'EBAP AMB ELS SEUS RECICLATGES

BARCELÓ MAYOL, FRANCINA AINA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028V

18

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

MARTIN MEDINA, SUSANA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028W

6

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

PALMA

 

MOYÁ GOMILA, MARGARITA

Cos auxiliar tributari – Menorca

CONSELLERIA/OA

CODI LLOC

EXPANSIO

NOM LLOC

MUNICIPI

REQUISITS

LLINATGES I NOM

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0259000A

1

AUXILIAR D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

MENORCA

CURS D'ATENCIÓ AL PÚBLIC ORGANITZAT PER L'EBAP AMB ELS SEUS RECICLATGES

VALLS FORTUNY, CRISTINA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028Y

5

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

MENORCA

 

PUJOLS SARRIAS, ELISENDA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0259000A

2

AUXILIAR D'ATENCIÓ AL PÚBLIC

MENORCA

CURS D'ATENCIÓ AL PÚBLIC ORGANITZAT PER L'EBAP AMB ELS SEUS RECICLATGES

CARDONA SEGUI, MARGARITA

Cos auxiliar tributari - Eivissa

CONSELLERIA/OA

CODI LLOC

EXPANSIO

NOM LLOC

MUNICIPI

REQUISITS

LLINATGES I NOM

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028X

2

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

EIVISSA

 

BLESA LOPEZ, MARIA DESAMPARADOS

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS (ATIB)

F0147028X

4

LLOC BASE AUXILIAR TRIBUTARI/ÀRIA

EIVISSA

 

ESCANDELL MORATO, JUAN FRANCISCO