Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 8790
Acord de la Junta de Govern Local de 05 de desembre de 2023, d'aprovació de la concessió de les subvencions per concurrència competitiva per a la millora del medi ambient urbà en el tm d'Andratx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 21 d'octubre de 2023, es va publicar en el BOIB núm. 143, la convocatòria de subvencions per concurrència competitiva per a la millora del medi ambient urbà en el tm d'Andratx.

En data 05 de desembre de 2023, per Junta de Govern Local es va aprovar la concessió de les subvencions per concurrència competitiva per a la millora del medi ambient urbà en el tm d'Andratx als sol·licitants següents:

 

CIF

Import subvenció

Fundación CLEANWAVE

G02705341

9.704 €

Ampa Molins de s'Arracó

G57456410

7.000 €

Fundación Save the Med

G16592511

23.296 €

Atès l'apartat 16) Justificació, de la convocatòria, per a poder abonar les subvencions, els beneficiaris han de justificar la realització de l'activitat subvencionada, aportant documentalment totes les despeses ocasionades per a la realització de la totalitat de l'activitat, i els seus possibles ingressos, no sols per la quantia subvencionada. El termini per a presentar la justificació de les activitats serà d'un mes des de l'endemà de la data de publicació de la resolució de concessió al BOIB.

Transcorregut el termini establert de justificació sense que aquesta s'hagi presentat davant de l'òrgan administratiu competent se li tindrà per desistit de la seva sol·licitud i podrà comportar altres responsabilitats establertes en la Llei general de subvencions.

La qual cosa es comunica per al seu general coneixement.

 

(Signat electrònicament: 28 de desembre de 2023

La batlessa presidenta Estefanía Gonzalvo Guirado)