Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 8747
Acord del Ple ordinari de 21 de desembre de 2023, punt 3 de l’ordre del dia, d’aprovar l’addenda al Conveni col·lectiu per al personal laboral de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca per la qual es preveu la inclusió de la relació taxativa dels supòsits en els quals l’Ajuntament podrà sol·licitar auxili del SOIB, a fi de promoure la difusió d'ofertes d'ocupació pública per a seleccionar personal laboral temporal (expedient 2023/014008)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària del 21 de desembre de 2023, al punt 3 de l'ordre del dia, va adoptar els acords següents:

«PRIMER. Aprovar l'addenda al Conveni col·lectiu per al personal laboral de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca per la qual es preveu la inclusió de la relació taxativa dels supòsits en els quals l'Ajuntament podrà sol·licitar l'auxili del SOIB a fi de promoure la difusió d'ofertes d'ocupació pública per a seleccionar personal laboral temporal:

1. En el supòsit en què la vigència de la borsa de treball de l'Ajuntament hagi caducat.

2. En el supòsit en què la borsa de treball hagi quedat exhaurida per la indisponibilitat de tots els membres d'aquesta, una vegada hagin estat cridats seguint l'ordre de prelació de la llista, i cridats conformement al procediment previst a la borsa.

3. En el supòsit en què l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca no disposi de cap borsa de treball per cobrir un determinat lloc de feina o servei que es necessiti.

Segon. Manar la publicació de l'addenda al Conveni col·lectiu per al personal laboral de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca en el BOIB per a general coneixement, sense perjudici que, dins un termini raonable, es pugui revisar el Conveni col·lectiu regulador del personal laboral de l'Ajuntament de Ciutadella en vigor (BOIB núm. 92, de l'1-08-2002)».

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Signat a Ciutadella de Menorca en la data de la signatura electrònica (3 de gener de 2024)

L'alcaldessa Juana María Pons Torres