Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

INSTITUT MENORQUÍ D'ESTUDIS

Núm. 6415
Institut Menorquí d’Estudis. Acord del Consell Rector de l’Institut Menorquí d’Estudis de data 7 de desembre de 2023, relatiu a l’aprovació de la concessió dels III ajut a la recerca i investigació educativa del CEME i l’IME 2023 (Exp. I0015-2023-000003)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Institut Menorquí d'Estudis. Acord del Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis de data 7 de desembre de 2023, relatiu a l'aprovació de la concessió dels III ajut a la recerca i investigació educativa del CEME i l'IME 2023 (Exp. I0015-2023-000003)

Vistes les bases i la convocatòria per a la concessió del III AJUT DE RECERCA I INVESTIGACIÓ EDUCATIVA DEL CEMe i l'IME per a l'any 2023, aprovades pel Consell Rector de l'Institut Menorquí d'Estudis de data 29 de març de 2023 i publicades al BOIB núm. 77 de data 10 de juny de 2023.

Atès l'informe de la Comissió Avaluadora;

Atès el vistiplau adoptat pel Consell Científic de l'IME, a partir de l'informe de la Comissió Avaluadora, en data 16 de novembre de 2023, per unanimitat dels membres assistents;

Atès que s'ha revisat la documentació presentada per comprovar que es compleixen els requisits exigits;

El Consell Rector amb el vot favorable dels sis membres presents dels vuit que componen el Consell Rector, el president declara aprovat per majoria el següent acord:

Primer.- Aprovar la puntuació i ordenació de major a menor puntuació de les sol·licituds d'ajuts a la investigació corresponents a la convocatòria de l'any 2023 que es detallen.

Segon.- Concedir l'ajut a Maria del Mar Oliver Barceló (IP)(UIB) pel projecte «El perfil competencial docent d'Educació Infantil a Menorca: aproximació empírica i proposta d'intervenció», per ser la sol·licitud de l'ajut que ha obtingut una major puntuació amb un import total màxim de 5.000,00 €, amb càrrec a la partida 4630-7800000 Ajuts de recerca i investigació educativa amb CEMe del pressupost de l'IME 2023, amb les condicions establertes a les bases reguladores, amb el termini de lliurament del treball de 18 mesos i amb la concessió d'una bestreta del 50% de l'ajut concedit.

Tercer.- Publicar al BOIB l'edicte corresponent.

Contra l'acord precedent, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar els recursos següents:

- En el termini d'un mes a partir de l'endemà del dia de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs potestatiu de reposició davant aquest Consell Rector. Aquest recurs s'entendrà desestimat si no s'hagués notificat la resolució quan hagi transcorregut un mes des que s'hagués interposat. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

- En el termini de dos mesos a partir de l'endemà del dia de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma sempre que no s'hagués interposat recurs potestatiu de reposició, atès que en aquest cas s'hauria d'esperar que se'n dicti resolució.

Tot això sens perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre recurs que es consideri procedent en dret. Tot l'anterior s'ajusta a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa, i a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Finalment, escau d'indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que l'autoritat competent ho acordi expressament.

 

Signat en el lloc i la data que consta en la signatura electrònica (22 de desembre de 2023)

El president Joan Pons Torres (DP núm. 101/2023 del 14.07.2023) (BOIB núm. 99 de 18.07.2023)

Documents adjunts