Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 5923
Aprovació definitiva de la modificació del projecte de reparcel·lació voluntària relatiu a la unitat d'actuació núm. 6 prevista al PGOU d'Inca de 2012

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Junta de Govern Local en sessió ordinària de dia 20 de desembre de 2023 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

“1.- APROVAR de forma definitiva la modificació del projecte de reparcel·lació voluntària relatiu a la unitat d'actuació núm. 6 prevista al PGOU d'Inca de 2012, presentada pel Sr. Anselmo Català Mayol, actuant en nom i representació de l'entitat Explotacions Turístiques de les Illes, S.L., com a propietari de part de les terrenys de la Unitat d'Actuació núm. 6 del PGOU d'Inca, d'acord amb les determinacions del projecte presentat en data 30/06/2022.

2.- ADVERTIR als propietaris que, aprovada de forma definitiva la present reparcel·lació voluntària, hauran de procedir a l'elevació a pública de l'escriptura de reparcel·lació, prèvia aprovació per l'Ajuntament, i a la cessió del 10 per 100 d'aprofitament urbanístic o mig resultat de l'àmbit d'aquesta unitat d'actuació, així com la cessió de terrenys destinats a vials, espais i dotacions públiques i procedir a la seva posterior inscripció en el Registre de la Propietat competent; sent íntegrament a càrrec dels propietaris afectats totes les despeses corresponents a l'atorgament i a la inscripció de dita escriptura pública.

3.- PUBLICAR el present acord al butlletí oficial de les Illes Balears (boib) i a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Inca.

4.- NOTIFICAR personalment als propietaris dels terrenys compresos dins l'àmbit de dita unitat d'actuació, amb indicació dels recursos pertinents.”

La qual cosa es comunica pel vostre coneixement i als efectes oportuns.

Contra aquest acord que esgota la via administrativa, de conformitat amb l'article 114.1.c) de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú, l'article 52.2 de la Llei 7/85, de 2 d'abril de 1985, de bases de règim local, i altres normes concordants i complementàries, es podran interposar, alternativament, els recursos següents:

Directament el recurs contenciós administratiu davant l'òrgan competent de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació del present acord, de conformitat amb el que disposa l'art. 46.1 Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa.

El recurs potestatiu de reposició, que s'interposarà davant l'òrgan que ha dictat aquest acord en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la notificació del present acord, de conformitat amb l'establert a l'article 123 i següents de la Llei de procediment administratiu abans esmentada. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

(Signat electrònicament: 3 de gener de 2024)

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió