Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA

Núm. 5553
Informació pública del plec de clàusules administratives particulars, plec de prescripcions tècniques i de l’estudi econòmic que han de servir de base per a l’explotació de les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Santa Eugènia (excepte el camp de futbol) i el servei de Bar, situat al carrer de S’Estació, núm. 41

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment de l'article 87.4 del Reial decret 1372/1986, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de béns de les entitats locals, mitjançant el present anunci es fa públic que:

1. En sessió extraordinària de data 19 de desembre de 2023 el Ple va acordar l'aprovació dels projectes tècnics que han de servir de base per a la licitació de la concessió demanial de l'explotació de les instal·lacions esportives del poliesportiu municipal de Santa Eugènia i del servei de Bar, situat al carrer de l'Estació, número 41.

2. Els referits plec de clàusules administratives particulars, plec de prescripcions tècniques i estudi econòmic es sotmeten a informació pública per termini de trenta dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació del present anunci al BOIB, termini dins el qual les persones interessades podran examinar-los i formular les al·legacions que, en el seu cas, considerin procedents.

3. El referit plec de clàusules administratives particulars, plec de prescripcions tècniques i estudi econòmic estaran a disposició de les persones i entitats que desitgin examinar-los, en la plataforma de contractació, així com a la pagina web de l'Ajuntament de  Santa Eugènia, dirigit, al departament de Secretaria de l'Ajuntament de Santa Eugènia pel que respecta al plec de clàusules administratives particulars, el plec de prescripcions tècniques i l'estudi econòmic.

4. Pel que respecta a la licitació del contracte, es publicarà a la Plataforma de Contractació del Sector Públic l´anunci de licitació així com els plecs i la resta de documentació que sigui procedent.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement de totes les persones i entitats interessades.

 

(Signat electrònicament: 3 de gener de 2024)

El batle José luis Urraca Martín