Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 5503
Correcció d’errades materials de la Relació de Llocs de Treball de l’ajuntament d’Alcúdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant acord Plenari de l'ajuntament d'Alcúdia, de data 28 de desembre de 2023, s'ha aprovat la correcció d'errades materials de la Relació de Llocs de Treball de l'ajuntament d'Alcúdia aprovada per acord del Ple de dia 12 de desembre de 2023 (BOIB núm. 169, de 14 de desembre de 2023).

Cosa que fem pública al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis electrònic del lloc web de l'Ajuntament d'Alcúdia, als efectes establerts a l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Alcúdia, a la data de la signatura electrònica (2 de gener de 2024)

La batlessa Josefina Linares Capó

 

“ACORDS

Primer.- Corregir el complement específic de les places de Responsable de l'àrea de Recursos Humans i Serveis Generals (F00060001), Responsable de l'àrea de Contractació (F00060002) i Cap de l'àrea d'Urbanisme (3000), per a les quals, on diu “CE 24.587,78 €”, ha de dir “CE 25.572,95 €”.

Així, totes les places incloses en la RLT presentaran un complement específic referit a les quanties del mes de setembre de 2023. Per tant, se'ls haurà d'aplicar les corresponents pujades que a partir del mes de setembre s'hagin aprovat o s'aprovin per la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat.

Segon.- La plaça de Tresorer (4100) té establert un nivell de destinació 25. Per errada, l'acord de Ple que aprovà el text refós va consignar un nivell 29.

Per tant, cal corregir el text refós pel que fa a la plaça de Tresorer, on diu “CD29”, ha de dir “CD 25”.

Tercer.- Publicar l'acord de correcció d'errades materials al taulell d'anuncis del' ajuntament (www.alcudia.net) i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i remetre còpia a l'Administració Estatal i autonòmica en el termini de trenta dies. Això no obstant, es fa constar que la plaça de tresorer va sortir publicada correctament amb el CD 25, per la qual cosa només caldrà corregir l'acord de Ple, però no la publicació.

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es poden interposar, alternativament, els recursos següents:

a. Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació o publicació del present acord.

b. El recurs de reposició potestatiu davant el ple, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la notificació o publicació de la present resolució. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.