Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 810255
Resolució del conseller d’Empresa, Ocupació i Energia per la qual se sotmet a informació pública el Projecte d’ordre per la qual s’estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d’indústria

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Entre el 10 i el 23 de maig de 2023 es va realitzar la consulta prèvia a la redacció del Projecte d'ordre per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'indústria.

2. Mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 25 de maig de 2023 es va iniciar el procediment d'elaboració del Projecte d'ordre esmentada i es va designar la Secretaria General com a òrgan responsable de la seva tramitació.

Fonaments de dret

1. L'article 58.2 de la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears.

2. L'article 133 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Sotmetre el Projecte d'ordre per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'indústria a informació pública.

2. Fixar el termini d'audiència en quinze dies hàbils a comptar des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Establir que durant aquest termini el Projecte d'ordre esmentat es pot consultar en el Departament Jurídic i de Contractació de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia (plaça de Son Castelló, 1, 07009 Palma); en la pàgina web de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i energia (caib.es) i en el Portal de Participació,

https://www.caib.es/sites/participacio/ca/audiancia_i_informacia_pablica_en_lelaboracia_de_normativa/.

4. Disposar que les al·legacions es poden presentar telemàticament si disposau de certificat digital o DNI electrònic, mitjançant el tràmit d'informació pública del procediment d'elaboració i tramitació del Projecte d'ordre de la Seu Electrònica de la CAIB, https://www.caib.es/seucaib/ca/200/ persones/tramites/tramite/4372923, i s'han d'adreçar al Departament Jurídic i de Contractació de la Secretaria General de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia (DIR3 A04003726).

Igualment, podeu emprar el formulari web del Portal de Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears en l'enllaç següent i cercant aquesta iniciativa, https://www.caib.es/sites/participacio/ca/audiancia_i_informacia_pablica_en_lelaboracia_de_normativa/. Aquest sistema permet presentar aportacions sense la necessitat de disposar de certificat electrònic o DNIe, però no emet justificant del contingut enviat. No obstant això, sempre que les aportacions presentades en aquest formulari web contenguin la identificació de la persona o l'entitat que les fa, s'han d'incloure en l'expedient d'elaboració normativa.

5. Cal recordar que si es tracta d'una persona física no obligada a relacionar-se electrònicament amb l'Administració (article 14.1 de la Llei 39/2015), també es poden presentar les aportacions per escrit, adreçades al Departament Jurídic i de Contractació de la Secretaria General de la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia (DIR3 A04003726) situada en la Plaça de Son Castelló, 1, 07009 Palma, en qualsevol oficina d'assistència en matèria de registre o per correu postal. Disposau d'un model en el procediment de la Seu Electrònica indicat abans.

 

6. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (28 de desembre de 2023)

El conseller d'Empresa, Ocupació i Energia Alejandro Sáenz de San Pedro García