Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 811043
Acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 18 de desembre de 2023, relatiu a l’aprovació del preu públic del Catàleg de l’exposició de Francesc Hernández Monjo (exp. 0508-2023-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu, per unanimitat dels sis membres presents (senyora Reynés Calvache, senyor Gornés Hachero, senyora Torrent Pallicer, senyora Taltavull Fernández, senyor Pons Torres i senyor Delgado Díaz) i en votació ordinària, adopta els acords següents:

Primer. Aprovar l'establiment del preu públic del catàleg de l'exposició següent:

Concepte

Import Base imposable

4% IVA

Import (€)/u Tarifa

Francesc Hernández Monjo. Marines

9,62 €

0,38 €

10 €

Segon. Assenyalar que tenen l'obligació de pagar aquest preu públic les persones que adquireixin l'esmentat llibre.

Tercer. Aquest preu públic s'ha de satisfer en el moment de la prestació de l'activitat, de manera que no es lliurarà el llibre sense acreditar-ne el pagament corresponent.

Quart. En el supòsit de falta de pagament d'aquest preu públic, se'n podrà exigir l'import pel procediment de constrenyiment, i els actes que se'n derivin s'adaptaran al que preveu el Reglament general de recaptació.

Cinquè. Per tal de facilitar la divulgació d'aquest material cultural i d'interès públic, s'estableix la reducció del 35 % en l'import del preu públic de les publicacions editades quan el subjecte passiu acrediti ser persona jurídica o física amb objecte o finalitat de distribució i venda de llibres; així mateix, també gaudiran d'aquesta reducció les associacions amb les quals els llibres estiguin directament relacionats.

Contra aquest acord – que no exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs d'alçada davant la Comissió de Govern, per delegació del Ple del Consell Insular de Menorca (Acord de 31-7-2023, BOIB núm. 109 de 5-8-2023), en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat, si no es notifica la resolució corresponent, quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

 

Maó,  27 de desembre de 2023

Per delegació del president, El secretari del Consell Executiu Octavi Pons Castejón (Decret 129/2023, de 27 de juliol) (BOIB núm. 106 de 29-07-2023)