Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 810713
Resolució de la directora de Recursos Humans del Servei de Salut de les Illes Balears de correcció d’errades de la Resolució de la directora de Recursos Humans del Servei de Salut per la qual s’aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap del Servei de Contractació Administrativa de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Corporatius del Servei de Salut de les Illes Balears publicada en el BOIB núm. 173, de 23 de desembre de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 23 de desembre de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 173 la Resolució de la consellera de Salut de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap del Servei de Contractació Administrativa de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Corporatius del Servei de Salut de les Illes Balears

2. Es considera necessari corregir una errada en les bases reguladores de la convocatòria.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que «les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, del règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives corresponen a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per això dict la següent

 

RESOLUCIÓ

1.  Rectificar en l'annex d'aquesta resolució els errors observats en la Resolució de la directora de Recursos Humans del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap del Servei de Contractació Administrativa de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Corporatius del Servei de Salut de les Illes Balears publicada en el BOIB núm. 173, de 23 de desembre de 2023.

2.  Ampliar el termini per presentar sol·licituds vint dies hàbils comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució i determinar que les sol·licituds que s'haguessin presentat continuen essent vàlides, llevat que els aspirants decideixin retirar-les de la convocatòria.

3.  Ordenar que es publiqui aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. 

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei

 

29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, (signat electrònicament 29 de desembre  de 2023)

La directora de Recursos Humans Margarita Bujosa Pocovi Per delegació de la consellera de Salut (BOIB núm. 112, de 12 d'agost de 2023)

 

ANNEX Correcció d'errors

Allà on diu:

4. Pot participar en aquesta convocatòria el personal estatutari fix de gestió i serveis del subgrup A1que, en la data de la seva publicació estigui en la situació de servei actiu o en la situació de reserva de plaça i presti servei en institucions sanitàries del Sistema Nacional de Salut, i tingui el corresponent nivell de coneixements de la llengua catalana previst en la Llei 4/2016 per a la categoria que es tracti, mitjançant l'aportació de certificat expedit per l'Escola Balear d'Administració Pública o certificat expedit, reconegut com a equivalent o homologat per la Direcció general de Política Lingüística que acrediti posseir el nivell corresponent.

Així mateix, pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari de carrera dels subgrups A1 o A2 de qualsevol administració pública que, en la data de publicació, estigui en la situació de servei actiu o en la situació de reserva de plaça, i tingui el corresponent nivell de coneixements de la llengua catalana previst en la Llei 4/2016 per a la categoria que es tracti, mitjançant l'aportació de certificat expedit per l'Escola Balear d'Administració Pública o certificat expedit, reconegut com a equivalent o homologat per la Direcció general de Política Lingüística que acrediti posseir el nivell corresponent.

També es requerirà que els candidats compleixin els següents requisits específics:

  • Experiència mínima de 3 anys en contractació administrativa, en ús de Gex-AP (SAP), i en el mòdul de logística MM.

Hi ha de dir:

4. Pot participar en aquesta convocatòria el personal estatutari fix de gestió i serveis dels subgrups A1 o A2 que, en la data de publicació, estigui en la situació de servei actiu o en la situació de reserva de plaça i presti servei en alguna institució sanitària del Sistema Nacional de Salut, i acrediti el corresponent nivell de coneixements de català previst per a la categoria en qüestió per la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública, aportant un certificat expedit per l'Escola Balear d'Administració Pública o un certificat expedit, reconegut com a equivalent o homologat per l'organisme competent en matèria de certificació de coneixements de català de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Així mateix, pot participar en aquesta convocatòria el personal funcionari de carrera dels subgrups A1 o A2 de qualsevol administració pública que, en la data de publicació, estigui en la situació de servei actiu o en la situació de reserva de plaça i acrediti el corresponent nivell de coneixements de català segons s'ha descrit en el paràgraf anterior.

També es requereix que els aspirants acreditin una experiència laboral durant un mínim de tres anys en contractació administrativa, en ús de Gex-AP (SAP) i en el mòdul de logística MM.