Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 810289
Informació pública de l’aprovació provisional de la modificació de l’ordenança fiscal de la taxa pel servei de clavegueram

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. núm. 996/2023)

El ple de l'ajuntament, en sessió de 28 de desembre de 2023, ha aprovat provisionalment la modificació de l'article 5è (“quotes”) de l'ordenança fiscal de la taxa pel servei de clavegueram.

L'acord provisional s'exposa al públic durant el termini de trenta dies hàbils, comptat a partir del següent al de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears perquè durant aquest termini les persones interessades puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que considerin oportunes.

En el supòsit que no es presentin reclamacions, s'entendrà definitivament aprovada la modificació de l'ordenança sense necessitat d'adoptar un altre acord i se'n publicarà el text íntegre al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

El que es fa públic d'acord amb allò que disposa l'article 17 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març.

La documentació (estudi econòmic i proposta) es pot consultar en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'ajuntament (www.ajalaro.net; apartat “Anuncis”).

 

Alaró, en la data de signatura electrònica (29 de desembre de 2023)

El batle Llorenç Perelló Rosselló