Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 810194
Modificació composició Junta de Govern Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució d'Alcaldia de dia 22/12/2023, el Sr. Batlle va acordar:

MODIFICACIÓ DE LA COMPOSICIÓ DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL.

Es resol:

PRIMER.- Modificar la composició de la Junta de Govern Local, òrgan col·legiat municipal de caràcter resolutori, la qual quedarà integrada pels membres següents:

President: el Batlle, José Luis Camps Pons

Vocals:

  1. Sra. Maria Salomé Cabrera Roselló
  2. Sr. Miguel Alzina Agudo
  3. Sr. Pedro Pallicer Barceló
  4. Sr. Manuel Carrasco González

Els nomenaments efectuats seran efectius des del dia següent a la data de la present resolució.

SEGON.- La Junta de Govern Local celebrarà les sessions els divendres no festius de cada mes de l'any, a les 09.00 hores en primera convocatòria i una hora més tard, en segona, a les dependències d'aquest Ajuntament. De conformitat amb el disposat a l'art. 112 del RD 2568/86, la sessió constitutiva d'aquest òrgan col·legiat es celebrarà en el termini de 10 dies hàbils a partir de la data de la signatura de la present Resolució.

TERCER.- Facultar el senyor Batlle per suspendre la celebració de les sessions de la Junta de Govern Local del mes d'agost i per alterar les que coincideixin amb Setmana Santa, Nadal o altres de naturalesa anàloga, i com a conseqüència dels períodes vacacionals, quan això no menyscabi la gestió dels assumptes municipals, així com per posposar o avançar la celebració de les sessions ordinàries de la Junta de Govern Local, dins de la mateixa setmana de la celebració, quan el dia fixat sigui festiu.

QUART.- Comunicar aquesta resolució a tots els Regidors afectats i als Caps dels diferents Serveis Municipals, per al seu coneixement i efectes.

CINQUÈ.- Publicar aquesta resolució al BOIB, en compliment del que disposa l'article 44.2 del Real Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, i publicar igualment aquest acord al tauler d'anuncis municipal.

SISÈ.- Donar compte al Ple, en la primera sessió que es celebri, d'aquesta resolució, per donar compliment al que preveu l'article 38 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

 

Es Castell, en la data de la signatura electrònica (28 de desembre de 2023)

El batlle José Luis Camps Pons