Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ECONOMIA, HISENDA I INNOVACIÓ

Núm. 809515
Resolució del conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, a proposta de la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni, per la qual es declara desert el concurs públic d’un immoble a Inca per ubicar una nova seu de la Direcció General d’Infància, Joventut, Famílies, Igualtat i Diversitat de la Conselleria de Famílies i Afers Socials (AMBDE 7411/2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni ha formulat la proposta de resolució següent:

Fets

1. El 8 de juny de 2023 es va rebre en la Direcció General del Tresor, Política Financera i Patrimoni (VALIB núm. identificador 205094), un ofici del secretari general de la Conselleria d'Afers Socials i Esports, de 7 de juny de 2023, amb la documentació necessària per a la tramitació d'un arrendament per ubicar una nova seu de la Direcció General d'Infància, Joventut, Famílies, Igualtat i Diversitat de la Conselleria de Famílies i Afers Socials.

2. En data 31 de juliol de 2023, es va rebre en la Direcció General del Tresor, Política Financera i Patrimoni (VALIB núm. identificador 219117), un ofici del nou secretari general de la Conselleria de Famílies i Afers Socials comunicant que la seva Conselleria manté la necessitat de continuar amb el procediment d'arrendament per concurs, tal com va iniciar el seu homòleg predecessor.

3. El 8 d'agost de 2023, la secretària general de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació va signar, per suplència de la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni, la resolució d'inici del procediment per concertar l'arrendament per concurs públic d'un immoble a Inca per ubicar una nova seu de la Direcció General d'Infància, Joventut, Famílies, Igualtat i Diversitat.

4. El 18 d'agost de 2023 el Departament Jurídic i Administratiu de la Secretaria General de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació va trametre un informe favorable respecte dels plecs esmentats i el model d'oferta econòmica.

5. EL 29 d'agost de 2023 el tècnic I del Servei de Patrimoni va emetre un informe favorable en relació amb l'expedient de referència amb el vistiplau del cap de Secció I, per suplència de la cap del Servei de Patrimoni.

6. El 30 d'agost de 2023 la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni va dictar la proposta de resolució.

7. El 4 d'octubre de 2023 es va emetre informe favorable de fiscalització prèvia limitada per part de la Intervenció Delegada.

8. El 31 d'octubre de 2023 es van publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 148 l'anunci i la resolució esmentats. El termini establert per a aquesta licitació va acabar el 30 de novembre 2023 i no es va presentar cap licitador.

Fonaments de dret

1. Article 65 i següents de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del Patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears que regulen els arrendaments d'immobles a favor de la Comunitat Autònoma, i l'article 87. i) de la mateixa Llei, que atribueix al conseller competent en matèria de patrimoni la tramitació i l'aprovació dels arrendaments de béns immobles.

2. Article 131 i següents del Decret 127/2005, de 16 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desplegament de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del Patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Llei 29/1994, de 24 de novembre, d'Arrendaments Urbans i les seves modificacions posteriors.

4. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 94, de 10 de juliol).

5. Decret 56/2023, de 21 de juliol, pel qual es disposa el nomenament d'alts càrrecs de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació (BOIB núm. 103, de 22 de juliol).

6. Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 102, de 20 de juliol).

7. Resolució del conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, de 27 de juliol de 2023, de delegació de competències i de delegació de signatura en determinats òrgans de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació, d'altres conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de l'Agència Tributària de les Illes Balears i del Servei de Salut de les Illes Balears, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació.

Proposta de resolució

Propòs al conseller d'Economia, Hisenda i Innovació que dicti una resolució en els termes següents:

1. Declarar desert el concurs de licitació per a l'arrendament d'un immoble per ubicar una nova seu de la Direcció General d'Infància, Joventut, Famílies, Igualtat i Diversitat de la Conselleria de Famílies i Afers Socials (AMBDE 7411/2023) mitjançant concurs públic, d'acord amb l'article 89.1.a) del Decret 127/2005, de 16 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desplegament de la Llei 6/2001.

2. Notificar la resolució a la Conselleria de Famílies i Afers Socials.

3. Publicar la resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Economia, Hisenda I Innovació en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la notificació i la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 21 de desembre de 2023

El conseller d'Economia,Hisenda i Innovació Antoni Costa Costa

(Signat electrònicament: 20 de desembre de 2023)

La directora general proposant Susana Fátima Pérez Sánchez