Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 809002
Acord de Presidència d’establiment de preu públic per al “Cicle familiar de música i teatre” del Consell Insular d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que la Presidència del Consell Insular d'Eivissa ha decretat, per facultat delegada pel Ple de 23 de desembre de 2022, l'establiment del preu públic per al “Cicle familiar de música i teatre”, que es regularà per l'acord següent:

ACORD REGULADOR DEL PREU PÚBLIC PER AL “CICLE FAMILIAR DE MÚSICA I TEATRE”.

Article 1.- Fonament i objecte

Aquesta entitat local, en ús de les facultats atorgades als articles 41 a 47, 148 i 157 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, estableix el present preu públic per a les entrades per accedir als espectacles infantils del “Cicle familiar de música i teatre”.

Article 2.- Fet imposable

Constitueix el fet imposable d'aquest preu públic l'assistència als espectacles infantils dins del programa anomenat “Cicle familiar de música i teatre”, organitzats pel Consell Insular d'Eivissa al Recinte Firal d'Eivissa.

Article 3.- Obligats al pagament

Estan obligats al pagament del preu públic regulat a aquest Acord, les persones físiques que assisteixin als espectacles infantils del programa anomenat “Cicle familiar de música i teatre”, organitzat pel Consell insular d'Eivissa.

Article 4.- Quantia

La quantia del preu públic regulat a aquest Acord serà la quantia establerta a la següent tarifa per entrada:

ENTRADA    IMPORT
Infantil, pels menors d'edat    8€
Adult, pels majors d'edat    12€

Article 5.- Naixement i extinció de l'obligació de pagament

1.- L'obligació de pagar el preu públic neix des del moment en que s'iniciï la prestació del servei, o la realització de l'activitat. S'entén que s'inicia la seva prestació des del moment en què s'accedeixi o es tingui la possibilitat d'accedir al recinte on es realitza l'activitat.

2.- No obstant, s'exigirà el dipòsit previ del preu públic que s'efectuarà a través de l'adquisició de l'entrada corresponent.

3.- Quan per causes no imputables a l'obligat el pagament de la quantia, no fos possible la prestació de l'activitat, es procedirà a la devolució de l'import corresponent.

Article 6.- Normes de gestió

1.- El pagament del preu públic s'exigirà en règim d'autoliquidació i es farà efectiu en el moment de sol·licitar l'entrada. La seva gestió s'efectuarà a través de venda telemàtica amb targeta de crèdit, i amb caràcter previ a l'accés al recinte.

2.- L'entrada que justifica el pagament del servei constarà de rebut numerat amb la indicació de la data, import, denominació de l'espectacle i hora.

3.-Correspon al Departament de Joventut, Participació ciutadana i del Parc Insular de Serveis de “Sa Coma”,en coordinació amb la Tresoreria del Consell Insular, l'ordenament, funcionament i gestió de la venda d'entrades assenyalades al paràgraf anterior.

 

Article 7.- Normes complementàries

En tot allò no previst al present text regulador i que faci referència a l'aplicació, gestió, liquidació, inspecció i recaptació d'aquest preu públic, s'estarà a allò previst a la Llei general pressupostària i altra legislació de caràcter local i general que li sigui d'aplicació, en especial, al text refós de la Llei 2/2004 reguladora de les hisendes locals, la Llei 8/1989 de taxes i preus públics i el Reial decret 939/2005 que aprova el Reglament general de recaptació.

Article 8.- Entrada en vigor

El present preu públic i el seu acord regulador, entrarà en vigor el dia següent al de la publicació del seu text íntegre al butlletí oficial de les Illes Balears, i continuarà en vigor fins a la seva modificació o derogació.

 

Eivissa, a la data indicada en la signatura del present document (27 de desembre de 2023)

La tresorera del Consell Insular d'Eivissa (Elena Riera Costa)