Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 808766
Requeriment de documentació per al pagament de la subvenció en el tràmit de subvencions per al foment d’instal·lacions d’energia solar fotovoltaica i microeòlica adreçada a persones físiques i comunitats de propietaris dins el Programa Operatiu FEDER 2021-2027 (FOTOPAR 2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 17 de desembre de 2022, en el BOIB número 164, es va publicar la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 12 de desembre de 2022 per la qual s'aprova, mitjançant el procediment de despesa anticipada, la convocatòria pública de subvencions per a l'any 2023 per al foment d'instal·lacions d'energia solar fotovoltaica i microeòlica adreçada a persones físiques i comunitats de propietaris dins el Programa Operatiu FEDER 2021-2027.

2. Els serveis tècnics de la Direcció general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat la documentació presentada per a la justificació i han detectat les anomalies indicades en la taula següent:

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

 FOTOPAR23-198/2023

MELIA ROS, MARÍA JOSÉ

***5883**

En la memòria de l'actuació, el CUPS declarat no coincideix amb la posada en servei. , Una vegada sumats tots els pagaments que apareixen a la memòria econòmica, la suma no coincideix amb el total de la factura emesa., És necessari que les factures estiguin detallades i desglossades per partides valorades individualment amb preus unitaris i la factura presentada no hi està. Manquen les factures del darrer instal·lador, El justificant del pagament ha de indicar que les dades de l'ordenant i del destinatari han de coincidir amb el beneficiari de l'ajuda i amb l'emissor de la factura. Segons el document de pagament aportat, el destinatari del pagament no coincideix amb l'emissor de la factura. També, l'import total dels justificants de pagament no coincideix amb l'import de la factura emesa. Hi ha una beneficiari no identificat en el justificant nº5

 FOTOPAR23-793/2023

RIGO BARCELO, MIGUEL

***2115**

A la memòria d'actuació els kWp de les plaques i els kW dels inversors facturats han de coincidir amb la posada en servei i al document 6., A la posada en servei els kWp de les plaques i els kW dels inversors facturats han de coincidir amb la posada en servei i al document 6. , A la factura, els kWp de les plaques i els kW dels inversors facturats han de coincidir amb la posada en servei i al document 6. Aclarir les divergències

 FOTOPAR23-929/2023

OLIVER BENNASAR, SEBASTIA

***1896**

A la memòria d'actuació, els kw declarats de l'inversor de han de coincidir amb la factura i la posada en servei., A la factura, els kw facturats dels inversors han de coincidir amb la memòria d'actuació i la posada en servei. Aclarir les divergències

 FOTOPAR23-937/2023

MAS CARRIO, MATEO

***1402**

A la memòria d'actuació, els kWp de les plaques i els kW dels inversors facturats han de coincidir amb la posada en servei i al document 6., Els kWp de les plaques i la potència total del inversor facturats ha de coincidir amb la posada en servei i amb la memòria de l'actuació.

A la factura els kWp de les plaques i els kW dels inversors facturats han de coincidir amb la posada en servei i al document 6., Com no es pot identificar l'ordenant del segon pagament (3411.06€) ni es pot relacionar el concepte amb les factures, cal justificant de l'empresa emissora de les factures com que ha cobrat els diners de les transferències identificant el concepte, les dates i els ordenants de les mateixes.

 FOTOPAR23-959/2023

HERPOLD, SUSANE

***8231**

A la memòria d'actuació les dades tècniques de la instal·lació han de coincidir els kWp i els kw amb la factura i la posada en servei. Aclarir les divergències., Els justificants de les transferències bancaries han d'estar en una de les llengües oficials de les Illes Balears. L'ordenant de les transferències no és el sol·licitant de la subvenció, es requereix certificat de titularitat bancària on apareguin els dos. O bé, cal una declaració responsable firmada de l'ordenant de les transferències indicant que els pagaments s'han efectuat en nom de la persona beneficiària (indicant les seves dades i de la subvenció). Cal adjuntar el NIF de la persona que ha fet les transferències.

 FOTOPAR23-1259/2023

HECKMANN, SASCHA MARIA

***7301**

Els justificants de les transferències bancaries han d'estar en castellà o català. Com els conceptes dels justificants de pagament no estan ben identificats, cal justificant de l'empresa emissora de les factures com que ha cobrat els diners de les transferències identificant el concepte, les dates i els ordenants de les mateixes.

 FOTOPAR23-1455/2023

FONS PASCUAL, SEBASTIANA

***6907**

A la memòria d'actuació falta la descripció del sistema de monitorització instal·lat. Les potències de les dades tècniques no estan posades correctament. Els kWp de les plaques i els kW dels inversors facturats han de coincidir amb la posada en servei i al document 6. La rúbrica del sol·licitant no és vàlida. Aclarir les divergències., A la posada en servei els kWp de les plaques i els kW dels inversors facturats han de coincidir amb la posada en servei i al document 6., Les factures han d'estar detallades per conceptes i preus unitaris, i especificar clarament el nombre de plaques i la seva potència unitària. Els kWp de les plaques i els kW dels inversors facturats han de coincidir amb la posada en servei i al document 6. Aclarir les divergències

D'acord amb l'apartat desè punt 2 de la Resolució de la convocatòria, disposau d'un termini  de quinze dies hàbils des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB. En cas que no presenteu la documentació esmentada es procedirà a la revocació de la subvenció.

 

Palma, 28 de desembre de 2023

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez