Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 808691
Aprovació inicial de la modificació de la relació de llocs de treball de l'ajuntament de Lloseta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Pel general coneixement es fa saber que per unanimitat, en sessió ordinària del Plenari de l'Ajuntament de Lloseta, celebrada el passat 19 de desembre de 2023, es va adoptar el següent ACORD:

“Vist que la Sra. Batlessa de l'Ajuntament de Lloseta va aprovar la Provisió d'Inici de l'expedient per modificar la Relació de Llocs de Treball, en relació a l'amortització de la plaça d'Oficial de Policia Local i la creació d'una nova plaça de Policia Local .

Vista l'acta que roman en l'expedient de la Mesa de Negociació amb els Delegats de Personal de l'Ajuntament de Lloseta duta a terme dia 11 d'octubre de 2023, amb acord per unanimitat dels assistents proposant la modificació de L'Oferta Pública d'Ocupació de l'any 2022 en relació a modificar l'actual plaça d'oficial de Policia Local per una nova plaça de Policia Local.

Per part del Secretari i del TAG de RRHH s'ha emès informe on s'analitza com hauria de ser aquest procediment que passaria per la modificació de la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament de Lloseta amb la eliminació de la Fitxa 10, i la modificació de la plantilla de personal.

D'acord amb l'anterior i atenent a les competències del Ple atorgades per l'Article 22.1,i) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de Bases de Règim Local, PROPÒS

Primer. Que s'acordi la modificació de la Relació de Llocs de treball, eliminant la Fitxa 10, referent a la plaça d'Oficial de Policia Local.

Segon. Que s'acordi la modificació de la Relació de Llocs de treball, a la Fitxa de Policia Local, i on diu, “Número de llocs homogenis: 8”, ha de dir, “Número de llocs homogenis: 9”

Tercer. Que aquesta aprovació inicial sigui sotmesa a informació pública en el Butlletí Oficial de les Illes Balears per un termini de 15 dies

 

Lloseta, document signat electrònicament (28 de desembre de 2023

La batlessa Angelina Pérez Sánchez)