Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 808240
Oferta d'Ocupació Pública del 2023 de l'Ajuntament d'Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Pel present edicte es fa pública l'Oferta d'Ocupació Pública del 2023 que la Junta de Govern de l'Ajuntament d'Inca ha aprovat en la seva sessió de dia 27 de desembre de 2023 amb la inclusió de les següents places:

A. Per taxa de reposició ordinària:

Places de personal funcionari:

- 3 places de personal funcionari de l'escala d'administració especial de la subescala tècnica, classe tècnica mitja, educador social, grup A2, per a la seva cobertura pel torn lliure.

B. Per taxa de reposició específica:

Places de personal funcionari:

- 2 places de personal funcionari de l'escala d'administració general de la subescala auxiliar, auxiliar administratiu, grup C2, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 1 plaça de personal funcionari de l'escala d'administració especial de la subescala tècnica, classe tècnica superior, Cap del departament d'Informàtica, Grup A1, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 1 plaça de personal funcionari de l'escala d'administració especial de la subescala tècnica, classe tècnica mitja, arquitecte/a tècnic, Grup A2, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 1 plaça de personal funcionari de l'escala d'administració especial de la subescala tècnica, classe tècnica mitja, treballador/a social, Grup A2, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 1 plaça de personal funcionari de l'escala d'administració especial de la subescala tècnica, classe tècnica mitja, tècnic/a mig de relacions laborals, Grup A2, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 2 places de personal funcionari de l'escala d'administració especial de la subescala tècnica, classe tècnica mitja, educador social, Grup A2, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 1 plaça de personal funcionari de l'escala d'administració especial de la subescala tècnica, classe tècnica mitja, tècnic sociolaboral, Grup A2, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 1 plaça de personal funcionari de l'escala d'administració especial de la subescala tècnica, classe tècnica auxiliar, tècnic/a informàtic/a, Grup C1, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 7 places de personal funcionari de l'escala d'administració especial de la subescala serveis especials,policia local, Grup C1, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 1 plaça de personal funcionari de l'escala d'administració especial de la subescala tècnica, classe tècnica mitja, auxiliar de biblioteca, Grup C2, per a la seva cobertura pel torn lliure.

Places de personal laboral:

- 1 plaça de mestre/a de la secció Escola Infantil Toninaina, grup I, per a la seva cobertura per promoció interna. Si no es cobreix pel torn de promoció interna, s'inclourà dins el torn lliure.

- 3 places de peó de brigada de la secció Administració General, Grup V, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 10 places de personal de neteja de la secció Administració General, grup V, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 1 plaça d'oficial 1ª conductor de la secció serveis i espais públics, grup IV, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 1 plaça d'oficial 1ª de la secció serveis i espais públics, grup IV, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 2 places de peó de la secció serveis i espais públics, grup V, de la secció serveis i espais públics, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 3 places d'oficial 1ª de la secció proveïment d'aigua potable, grup IV, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 1 plaça de peó de la secció proveïment d'aigua potable, grup V, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 1 plaça d'oficial 2ª de la secció de parcs i jardins, grup IV, per a la seva cobertura pel torn lliure.

- 1 plaça d'oficial 2ª administratiu/va de la secció Administració financera, grup IV, per a la seva cobertura per torn lliure.

Contra aquest acord que esgota la via administrativa, es podran interposar, alternativament, els següents recursos:

a) El recurs potestatiu de reposició, que s'interposarà davant l'òrgan que ha dictat aquest acord en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació en el BOIB del present acord, de conformitat amb l'establert a l'article 123 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú.

b) El recurs contenciós administratiu davant l'òrgan competent de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la publicació en el BOIB del present acord, de conformitat amb el que disposa l'art. 46.1 Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

(Signat electrònicament: 28 de desembre de 2023)

El batle president (Virgilio Moreno Sarrió)