Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 807863
Nomenament de delegat territorial en el nucli de població de Son Serra

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El batle de l'Ajuntament de Santa Margalida en data 7 de juliol va dictar el Decret 2023-1562, el qual diu:

«RESOLUCIÓ DE BATLIA

Nomenament de delegat territorial en el nucli de població de Son Serra

El nomenament de veïns o veïnes com a representants ordinaris de l'Ajuntament entenem que contribuirà a millorar la gestió municipal i fer-la més propera als ciutadans.

El Sr. Juan José Ferrer Jorge, amb DNI 4****103*, veí de Son Serra de Marina, resulta persona plenament idònia per a dur a terme dites funcions de representació.

Per això, d'acord amb l'article 57.5 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, l'article 20 del Text refós de les disposicions vigents en matèria de règim local i l'article 122.1 del ROF;

HE RESOLT

Primer. Nomenar el Sr. Juan José Ferrer Jorge, amb DNI 4****103*, com a delegat territorial en el nucli de població de Son Serra de Marina, concretament en les matèries delegades en el regidor Miguel Gabriel Beltran Martorell, següents:

  • Festes i Esports en Son Serra
  • Instal·lacions esportives
  • Promoció d'activitats esportives

Segon. El Sr. Ferrer tendrà la condició d'autoritat en les tasques que les siguin encomanades, sense que en cap cas puguin comportar delegació d'atribucions o competències que comportin dictar actes administratius.

En concret se'ls encomana rebre i canalitzar les inquietuds, propostes i demandes dels veïns, així com informar-los sobre els acords i actuacions municipals i del seguiment de les obres i serveis municipals a Son Serra de Marina.

Tercer. Notificar al Sr. Juan José Ferrer Jorge, el seu nomenament, citant-lo per a la seva acceptació i presa de possessió. El nomenament una vegada efectiu es publicara en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la web municipal.»

La qual cosa es publica per al general coneixement:

 

Santa Margalida, a data de la signatura electrònica (26 de desembre de 2023)

El batle Joan Monjo Estelrich