Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 807111
Aprovació inicial del Pla de Mobilitat del Nucli Urbà de Felanitx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient 1059/2022

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Felanitx, en sessió ordinària realitzada el dia 26 de desembre de 2023 ha adoptat, entre altres, el següent ACORD que en la seva part dispositiva diu:

Primer. Aprovar inicialment el Pla de Mobilitat del Nucli Urbà de Felanitx elaborat per Mobility Friendly presentat a l'Ajuntament de Felanitx, en data 23 de novembre de 2023, amb registre d'entrada 2023-E-RE-3740.

Segon. Exposar el Pla de Mobilitat al públic per un termini de 20 dies, mitjançant la publicació d'un anunci en el BOIB i a la seu electrònica de l'Ajuntament de Felanitx (ajfelanitx.eadministracio.cat), a la qual també es pot accedir a travès de la pàgina web de l'Ajuntament www.felanitx.org.

Tercer. Requerir informe a la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat.

Quart. Requerir informe al Departament de Territori, Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca.”

Consulta i informació

Durant el termini esmentat es pot consultar:

- A les dependències de la Policia Local de Felanitx, ubicades en el passeig Ernest Mestre, núm. 64, de dilluns a divendres, de les 09.00h a les 14.00h, excepte festius.

- A la seu electrònica de l'Ajuntament de Felanitx (ajfelanitx.eadministracio.cat), a la qual també es pot accedir a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org).

 

Felanitx, document signat electrònicament (27 de desembre de 2023)

La batlessa Catalina Soler Torres