Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 806905
Notificació de la resolució dictada pel vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears per la cessió gratuïta d’ús de tres embarcacions tipus pasteres i tres motors amb nombre de codi de Ports de les Illes Balears 30/23 i 31/23 que es troben ubicats a les instal·lacions de Son Tous per la seva guarda i custòdia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per donar compliment a allò previst en els articles 42 i següents de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, es posa en coneixement de les possibles persones interessades, la resolució dictada pel vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears el dia 14 de desembre de 2023, acordant el següent:

1. Autoritzar la cessió d'ús gratuïta de dos embarcacions tipus pasteres i dos motors amb el nombre de codi de Ports IB  30/23 (motor i pastera), 31/23 (motor i pastera), el CIFP l'Embat, per  dur a terme única i exclusivament tasques de reparació amb finalitats d'utilitat pública o d'interès social, sense ànim de lucre.

2. L'adquirent haurà de procedir a la retirada de les embarcacions i els motors de referència ubicats a les instal·lacions de Son Tous per la guarda i custòdia en el termini màxim de 15 dies, des del següent a la notificació de la present, que serà per compte i càrrec de l'adquirent, i suposarà l'acceptació de la cessió i les seves condicions.

3. La cessió es realitza a l'actual estat ús i conservació dels béns, que coneix l'adquirent, i vista la seva procedència el cedent no respon pels vicis o defectes que puguin tenir les embarcacions i motors, incloent els ocults, ni per la impossibilitat de la seva homologació, ni perquè no comptin amb les requisits necessaris per la navegació, conforme la normativa vigent.

4. Qualsevol divergència que pugi sorgir en relació a aquesta cessió serà resolta per acord dels consellers corresponents, i al seu defecte pel Consell de Govern

5. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

6. Notificar aquesta resolució a l'entitat interessada.

 

Palma, (signat electrònicament: 15 de desembre de 2023)

El vicepresident executiu Antonio Mercant Morato