Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 805022
Aprovació definitiva de la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de Taxa per llicències urbanístiques o declaracions responsables en matèria d’obres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que en data 18 d'octubre de 2023 s'aprovà inicialment la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de Taxa per llicències urbanístiques o declaracions responsables en matèria d'obres.

Atès que en data 21 d'octubre de 2023 en el BOIB núm. 143 es publicà l'edicte d'aprovació inicial.

Atès que no s'han produït al·legacions en el termini d'exposició pública es considera definitivament aprovada dita modificació, segons el següent:

«Article 9 Gestió

1. La taxa s'exigirà en règim d'autoliquidació, de conformitat amb l'article 27 del RDL 2/2004, en el moment de presentació de la sol·licitud.»

...

Així com l' eliminació de l'apartat 7 de l'art. 9 del següent paràgraf:

«7. En el cas de pròrrogues sol·licitades quan hagin transcorregut més de tres anys des de l'acabament del termini d'execució de les obres s'aplicarà el tipus de gravamen de l'article 6. A) 1. f) (1,30 per 100). Aquest tipus de gravamen s'aplicarà de la següent manera:

a) Sobre el pressupost inicial per cada tres anys que hagin transcorregut des de l'acabament del termini concedit, si no s'ha concedit cap pròrroga de forma prèvia. b) Sobre el pressupost que figurava com a pendent d'execució a la darrera pròrroga concedida, per cada tres anys que hagin transcorregut des de l'acabament del termini concedit, si s'ha concedit alguna pròrroga de forma prèvia.»

...

«Article 5 Base imposable

.../...

f)- Per a les pròrrogues de llicència d'obra, la base imposable és el pressupost de l'obra pendent de fer, segons el certificat expedit pel director tècnic de l'obra.

- Per a les pròrrogues de comunicacions prèvies, la base imposable és el pressupost de l'obra pendent de fer.»

DISPOSICIÓ FINAL

Aquesta ordenança entra en vigor l'1 de gener de 2024, o l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, si la publicació és posterior a aquell dia, i serà vigent fins que es modifiqui o es derogui expressament.»

 

Andratx, document signat electrònicament (22 de desembre de 2023)

La batlessa Estefania Gonzalvo Guirado