Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 805010
Aprovació definitiva de la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per ocupar terrenys d’ús públic amb mercaderies, materials de construcció, runes, tanques, puntals, cavallets d’estaques, bastides i altres instal·lacions anàlogues

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès que en data 18 d'octubre de 2023 s'aprovà inicialment la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per ocupar terrenys d'ús públic amb mercaderies, materials de construcció, runes, tanques, puntals, cavallets d'estaques, bastides i altres instal·lacions anàlogues.

Atès que en data 21 d'octubre de 2023 en el BOIB núm. 143 es publicà l'edicte d'aprovació inicial.

Atès que no s'han produït al·legacions en el termini d'exposició pública es considera definitivament aprovada dita modificació, segons el següent:

«Article 9.- Règim de declaració i ingrés

.../...

«7. En cas de desistiment formulat pel sol·licitant amb una antelació mínima d'un dia hàbil abans de dur-se a terme el fet imposable, es retornarà el 75% de la taxa previ informe de policia, o del tècnic corresponent.

En cas contrari no es retornarà quota alguna.»

DISPOSICIÓ FINAL

Aquesta ordenança entra en vigor l'1 de gener de 2024, o l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, si la publicació és posterior a aquell dia, i serà vigent fins que es modifiqui o es derogui expressament.»

 

Andratx, document signat electrònicament (22 de desembre de2023

La batlessa presidenta Estefania Gonzalvo Guirado)