Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 803321
Acord del Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa en relació amb l’atorgament al Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, entitat de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de la concessió demanial del dret d’ús privatiu de l’edifici 402, ampliat, rehabilitat i equipat, del Parc Insular de Serveis Sa Coma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la reunió ordinària de data 22 de desembre de 2023 del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, ha aprovat la proposta del conseller executiu del Departament de Presidència, Hisenda, Gestió Econòmica i Esports, en relació amb l'atorgament al Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, entitat de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de la concessió demanial del dret d'ús privatiu de l'edifici 402 ampliat, rehabilitat i equipat del Parc Insular de Serveis Sa Coma, que comprèn 289,92 m2 d'espai soterrani, 3.257,35 m2 en planta baixa i 702,52 m2 en planta pis, i 2.484,30 m2 d'espai exterior que l'envolta (inclòs dipòsit de gas) amb la finalitat que el Consorci pugui impartir-hi els seus ensenyaments a Eivissa per un termini de vint anys. Exp. 2022/24296Q:

1. APROVAR INICIALMENT L'ATORGAMENT a Consorci Escola d'hoteleria de les Illes Balears la concessió demanial del dret a l'ús privatiu de l'edifici 402 ampliat, rehabilitat i equipat del Parc Insular de Serveis Sa Coma, que comprèn 289,92 m2 d'espai soterrani, 3.257,35 m2 en planta baixa i 702,52 m2 en planta pis, i 2.484,30 m2 d'espai exterior que l'envolta (inclòs dipòsit de gas), amb la finalitat que l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, la qual està adscrita a la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports de la CAIB, pugui impartir-hi els seus ensenyaments a Eivissa per un termini de vint anys prorrogable en dos prorrogues de vint anys cadascuna.

2. APROVAR el Plec de condicions que regiran la concessió demanial de l'ús privatiu dels immobles abans referenciats, que consten a l'expedient amb el CSV núm.14615534557564344361.

3. PUBLICAR AL BOIB l'acord inicial d'atorgament de la concessió del dret de l'ús per termini no inferior a quinze dies, a efectes de presentació de suggeriments i/o reclamacions i, en el cas que no se'n presentin, l'atorgament inicial de la concessió demanial esdevendrà definitiu.

4. NOTIFICAR al Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears el present acord de concessió demanial i el plec de condicions que regiran l'ús privatiu dels immobles referenciats abans.

5. DONAR COMPTE del present acord al Ple del Consell Insular d'Eivissa.

6. INSCRIURE a l'inventari de béns del Consell Insular i al Registre de la Propietat la present concessió demanial.

 

Eivissa, 22 de desembre de 2023 (signat electrònicament)

La cap de servei de Presidència Concepción Rebollo Laserna