Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 790859
Departament de Planejament i Gestió urbanística. Servei Juridicoadministratiu de Planejament. Expedient: PA 2023 0002. Aprovació inicial del projecte consistent en la modificació de la disposició derogatòria única del Pla General de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament en sessió del 30 de novembre de 2023 va aprovar inicialment el projecte consistent en la modificació de la disposició  derogatòria única del Pla General de 2023, segons el projecte redactat pels tècnics municipals.

Complint l'art. 55 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, se sotmet el dit Projecte de modificació del Pla general a informació pública durant TRENTA DIES. Atès l'art. 2.2 del Reglament general de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears, per a l'illa de Mallorca, el termini d'informació pública es computa des de la darrera publicació obligatòria. 

Els qui se'n considerin afectats poden examinar el projecte:

  • a l'anunci d'aquest acord, dins el tauler d'anuncis de la Seu Electrònica Municipal.
  • accedint a l'enllaç:

https://ajtpalma.sharepoint.com/:b:/s/Planejament/EdNcisY_katBmIVJmn_ao2sBccSolDhr62qi78HAC9CyiQ?e=8mbEOw

  • en el Servei d'informació urbanística: per correu electrònic a l'adreça guia2014@palma.cat; telefonant el 971225900, extensions 8153 i 8156 o acudint, sense cita prèvia, a la planta baixa de l'edifici municipal de les Avingudes (av. de Gabriel Alomar, 18) els dimarts i dijous de 9 a 11 h. 

I presentar-hi les al·legacions que considerin pertinents dins l'esmentat termini. Les al·legacions s'han de presentar, si es tracta d'una persona jurídica, obligatòriament a través de la seu electrònica del web de l'Ajuntament de Palma, amb indicació expressa i clara d'allò què es tracta i fent-hi constar el número d'expedient; i si es tracta d'una persona física, podrà utilitzar l'esmentada seu electrònica o bé presentar la documentació a qualsevol de les Oficines municipals d'Atenció a la Ciutadania, la ubicació de les quals es pot consultar al web www.palma.cat, o a les dependències a què es refereix l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

(Signat electrònicament: 12 de desembre de 2023) 

El secretari general del Ple Nicolau Conti Fuster