Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 789292
Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques per la qual s'aproven les llistes d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del procés excepcional d'estabilització del cos auxiliar tributari, per cobrir les places de personal funcionari de l’Agència Tributària de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 27 de desembre de 2022 es va publicar al BOIB núm. 168 la Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual aprova la convocatòria del procés excepcional estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l Agència Tributària de les Illes Balears.

2. Per Resolució de la consellera de Presidència i Administracions Públiques de 21 de setembre de 2023 es van corregir els errors de la Resolució esmentada a l'apartat anterior (BOIB núm. 131 de 23 de setembre de 2023).

3. En data 6 d'octubre de 2023 es va publicar la Resolució del president de l'Agència Tributària de les Illes Balears per la qual s'ofereixen els llocs de treball i es requereix als aspirants perquè presentin escrit d'elecció dels llocs de treball oferts i la documentació acreditativa del compliment dels requisits del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Agència Tributària de les Illes Balears.

4. En data 12 de desembre de 2023 s'han publicat les llistes definitives de valoració de mèrits del cos auxiliar tributari del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de la Agència Tributària de les Illes Balears.

5. Un cop comprovat el compliment dels requisits per ser nomenats funcionaris de carrera, seguint l'ordre obtingut a les puntuacions de la llista definitiva de valoració de mèrits i aplicats els desempats, el tribunal ha acordat elevar la consellera de Presidència i Administracions Públiques la proposta d'aspirants que han superat el procés selectiu del concurs i que han presentat la documentació pertinent, les quals han de ser nomenades personal funcionari de carrera del cos auxiliar tributari de l'Agència Tributària de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. El Reial Decret Legislatiu 5/2015, del 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat a l'ocupació pública de les Illes Balears.

4. La Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

5. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. El Decret 27/1994, de 11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la comunitat autònoma.

7. La base 17 de l'annex 2 de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, per la qual s'aprova la convocatòria del procés excepcional d'estabilització per concurs extraordinari de mèrits per cobrir les places de personal funcionari de l'Agència Tributària de les Illes Balears (BOIB núm. 168, de 27 de desembre de 2022, i correcció d'errors BOIB núm. 131 de 23 de setembre de 2023).

8. El Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat, l'Escola Balear d'Administració Pública i l'Agència Tributària de les Illes Balears de delegació de la competència per a la convocatòria i la gestió del procés d'estabilització d'aquest ens públic (BOIB núm. 116, de 3 de setembre de 2022).

9. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

10. El Decret 9/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

11. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

12. El Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

13. El Decret 31/2012, del 13 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar les llistes de persones aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del procés excepcional d'estabilització del cos auxiliar tributari per cobrir les places de personal funcionari de l'Agència Tributària de les Illes Balears, que s'adjunten com a annex d'aquesta resolució.

2. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis de l'EBAP.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant de la consellera de Presidència i Administracions Públiques en el termini d'un mes, comptador a partir del següent a la seva publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d1 d'octubre, del procediment administratiu comú, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors a partir del següent a la publicació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 13 de desembre de 2023)

La consellera de Presidència i Administracions Públiques Antonia Maria Estarellas Torrens

 

ANNEX Llista d'aspirants que han superat el concurs extraordinari de mèrits del procés excepcional d'estabilització del cos auxiliar tributari per cobrir les places de personal funcionari de l'Agència Tributària de les Illes Balears

MALLORCA

DNI

LLINATGES, NOM

***0921**

BIBILONI VALLCANERAS, MARIA

***9303**

ROMERO PEREZ, FRANCISCO JAVIER

***2198**

SASTRE ROIG, CATALINA MARIA

***9851**

OBRADOR DE AGUILAR, MARIA SARA

***1929**

PALOU BENITO, MARIA LUZ

***2401**

DE DIEGO BLANES, MARIA JOSE

***9168**

NAVARRO PEREZ, MARIA DEL CARMEN

***9961**

LOPEZ NOVES, INMACULADA

***1444**

ALOY LLABRES, JOANA

***0998**

MATEU COLL, FRANCISCA

***0649**

OCAÑA SERRANO, SILVIA

***5951**

VELAZQUEZ GARCIA, MARIA DEL SOCORRO

***7115**

BORNE MAS, ANA MARIA

***5010**

BARCELÓ MAYOL, FRANCINA AINA

***7454**

MARTIN MEDINA, SUSANA

 

MENORCA

DNI

LLINATGES, NOM

***9884**

VALLS FORTUNY, CRISTINA

***9156**

PUJOLS SARRIAS, ELISENDA

***9866**

CARDONA SEGUI, MARGARITA

 

EIVISSA

DNI

LLINATGES, NOM

***2482**

BLESA LOPEZ, MARIA DESAMPARADOS

***4999**

ESCANDELL MORATO, JUAN FRANCISCO